Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 3 από 3
  1. #1

    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Πεγκυ Ν
    Εγγραφή
    Jul 2011
    Περιοχή
    ΠΑΤΡΑ
    Μηνύματα
    2

    Προεπιλογή Ψυγείο Bosch KG368 SBT πρόβλημα

    Γεια σας παιδιά, έχω ένα πρόβλημα με το παλαιολιθικό ψυγειάκι του σπιτιού μου.
    Έχει 2 μέρες όπου η ψύξη λειτουργεί κανονικά και η κατάψυξη μας αποχαιρετάει σιγά σιγά. Δροσίζει αλλά δεν παγώνει και πέφτει η θερμοκρασία του καταψύκτη φυσικά.
    Επειδή το ψυγείο αυτό είναι 30κονταετίας σχεδόν και είναι εντοιχιζόμενο και είναι επενδεδυμένο με τα ξύλα του και είναι όμορφο το λυπόμαστε να το "στείλουμε".
    Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει? Το ψυγείο 30 χρόνια λειτουργούσε κανονικότατα του έχουμε αλλάξει μόνο μια φορά ένα θερμοστάτη.
    Επισυνάπτω και φωτό αρχαιολογικού ενδιαφέροντος. Λέτε να φτιάχνετε?Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

  2. #2
    Το avatar του χρήστη Nikos Anagnostou
    Μέλος
    Όνομα
    νικος
    Εγγραφή
    Feb 2011
    Περιοχή
    αθηνα
    Μηνύματα
    58

    Προεπιλογή

    οντως ειναι πολλυ παλιο και λειτουργει με φρεον R12 ΠΟΥ εχει καταργηθει και δυσκολα το βρισκεις original ,το μονο που θα σου ελεγα να κανεις ειναι να το τραβηξεις εμπρος και να δεις εαν απο πισω που εχει το κοντεσερ δηλαδη ενα πλαισιο με μαυρα σωληνακια ολα αυτο να ειναι ζεστο και προς τα κατω να ειναι λιγοτερο ζεστο.Η βλαβη του μπορει να ειναι πολλα αλλα προσεξε το αυτο ,τα μονα που μου ερχοναται και το γραφω με καθε επιφυλαξη τωρα ειαναι να θελει υγρο φρεον και για να το βαλεις εσυ ξεχνατο η να εχει πεσει η αποδοση του συμπιεστη τοσα χρονια αφου δεν εχεις κανει αλλη επισκευη,υποθετο οτι ειναι απλο της παλιας σειρας και εαν ειναι ενα απο αυτα τα δυο η γνωμη μου δεν αξιζει με καθε επιφυλαξη πανταντοτε πεγκυ.

  3. #3

    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Πεγκυ Ν
    Εγγραφή
    Jul 2011
    Περιοχή
    ΠΑΤΡΑ
    Μηνύματα
    2

    Προεπιλογή

    Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου . Εάν βρω κάποιον να με βοηθήσει να τραβήξω το ψυγείο θα το κοιτάξω και θα σου πω τι ανακαλύψαμε...Προς το παρόν κάνω έρευνα αγοράς για καινούργιο.

Παρόμοια Θέματα

  1. Πρόβλημα με το ψυγείο μας!
    από scooterlord στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-06-11, 16:27
  2. Πρόβλημα με το ψυγείο
    από nik3 στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-04-11, 15:19
  3. Πρόβλημα με το ψυγείο!
    από rena_ στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-04-11, 14:13
  4. Πρόβλημα με ψυγείο Δίπορτο SAMSUNG
    από babis43 στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-02-11, 00:54

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας