"merlin,, what have i done?"
"You have broken the unbreakable"
Ακριβως οπως ο αρθουρος εσπασε το εξκαλιμπερ στην πανοπλια του λανσελοτ και αναρωτηθικε τι εκανε λαθος , ακριβως ετσι κ εγω ενιωσα κυριακη 4:15 στο μπαλκονι την ωρα που πηγα να κοψω μια τετραγωνη τρυπα με το σβουρακι σε μια λαμαρινα απο κουτι παχους 1,5 χιλιοστου!!
ΞΕΝΕΡΩΣΑ!
Δεν επιανα της γρυλιες , δεν δουλεψε πανω απο 3 λεπτα συνεχομενα , εκανε κρυο , δεν δεν δεν... Απλα τωρα απλα γουργουριζει και δεν εχει δυναμη ουτε να ξυσει τα ,, μη πω τωρα. Καρβουνακια εβγαλα και ξαναβαλα (τι σκατα ουτε 10 ωρες δεν εχει δουλεψει)..
Ομως δεν υπαρχει "κυρια της λιμνης" να το δωσει πισω φτιαγμενο οπως στην ταινια.. πρεπει να βγαλω εγω το φιδι απο την τρυπα προσπαθοντας να το παω για σερβις .. Το χα παρει τον ιουλιο απο πρακτικερ.. εγγυηση δεν ξερω αν εχει (και ναχει κατι θα φταιει κ δε θα γινει δουλεια)...
Εστω ,, εχει κανεις να προτεινει κατι , εχει συναντισει ποτε κανενας κατι παρομοιο προβλημα?
με βλεπω για doit με κανα 20αρικο , γιατι μεχρι στιγμης το μοναδικο πραγμα ποθ εχω συναντισει με το dremel ειναι εξοδα.Πολλα εξοδα, Την ποιο ακριβη "ειδικη βαση" απο.. πλαστικο , τα ακριβα ανταλακτικακια τα οποια ειναι απο μιθριλ και διαμαντια , και τωρα αυτο...
Ρε λετε να με καταραστικε κανας γειτονας που ηταν μεσιμερι και διαταραξα το οικοσυστημα και την γαληνη της πετρουπολεως , και των συναγερμων που βαραγανε , των καγκουρων με τα ηχοσυστηματα που πηγαινανε τερα πετρα κ τις κορνες κ τις εξατμησεις?