Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 16
    Το avatar του χρήστη cloud_constructor
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    cloud constructor
    Περιοχή
    Αθηνα ΚΑΙ εγω

Thumbs down Τα φτυσε το dremmel μου!

"merlin,, what have i done?"
    "You have broken the unbreakable"

Ακριβως οπως ο αρθουρος εσπασε το εξκαλιμπερ στην πανοπλια του λανσελοτ και αναρωτηθικε τι εκανε λαθος , ακριβως ετσι κ εγω ενιωσα κυριακη 4:15 στο μπαλκονι την ωρα που πηγα να κοψω μια τετραγωνη τρυπα με το σβουρακι σε μια λαμαρινα απο κουτι παχους 1,5 χιλιοστου!!

ΞΕΝΕΡΩΣΑ!

Δεν επιανα της γρυλιες , δεν δουλεψε πανω απο 3 λεπτα συνεχομενα , εκανε κρυο , δεν δεν δεν... Απλα τωρα απλα γουργουριζει και δεν εχει δυναμη ουτε να ξυσει τα ,, μη πω τωρα. Καρβουνακια εβγαλα και ξαναβαλα (τι σκατα ουτε 10 ωρες δεν εχει δουλεψει)..

Ομως δεν υπαρχει "κυρια της λιμνης" να το δωσει πισω φτιαγμενο οπως στην ταινια.. πρεπει να βγαλω εγω το φιδι απο την τρυπα προσπαθοντας να το παω για σερβις .. Το χα παρει τον ιουλιο απο πρακτικερ.. εγγυηση δεν ξερω αν εχει (και ναχει κατι θα φταιει κ δε θα γινει δουλεια)...

Εστω ,, εχει κανεις να προτεινει κατι , εχει συναντισει ποτε κανενας κατι παρομοιο προβλημα?

με βλεπω για doit με κανα 20αρικο , γιατι μεχρι στιγμης το μοναδικο πραγμα ποθ εχω συναντισει με το dremel ειναι εξοδα.Πολλα εξοδα, Την ποιο ακριβη "ειδικη βαση" απο.. πλαστικο , τα ακριβα ανταλακτικακια τα οποια ειναι απο μιθριλ και διαμαντια , και τωρα αυτο...

Ρε λετε να με καταραστικε κανας γειτονας που ηταν μεσιμερι και διαταραξα το οικοσυστημα και την γαληνη της πετρουπολεως , και των συναγερμων που βαραγανε , των καγκουρων με τα ηχοσυστηματα που πηγαινανε τερα πετρα κ τις κορνες κ τις εξατμησεις?

Το avatar του χρήστη tasosmos
    Μέλος
    Όνομα
    Τάσος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Ε προφανως και θα εχει εγγυηση ακομα, 7 μηνες εχουν περασει. Απλα πηγαινε το πισω και ζητα τους αυτα που δικαιουσαι.

Οσον αφορα τα ανταλλακτικα κτλ δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να βρεις κατι που να μπαινει σε "dremelοειδες" και να μην μπορεις να το χρησιμοποιησεις με ενα κανονικο dremel...

Νέο Μέλος
    Όνομα
    cloud constructor
    Περιοχή
    Αθηνα ΚΑΙ εγω

Προεπιλογή

Μακαρι ρε συ τασο γιατι μιλαμε τωρα που το χρειαζομαι ποιο πολυ απο ποτε με προδωσε.. (σαπουνοπερε ακουστικε αυτο χαχαχα).. Παλι καλα που καηκε στην τελευταια τρυπα του κουτιου αλλιως σημερα θα ειχα ενα τροφοδοτικο χωρις πισω μερος βιδωμενο στο στουνιο κ ολο κ καποιο χερι θα εμπαινε μεσα.......

Το avatar του χρήστη navar
    Μέλος
    Όνομα
    Kωνσταντίνος
    Περιοχή
    τρικαλα

Προεπιλογή

αυτό που λές οτι γουργουρίζει , είναι σαν να έχεις την ρύθμιση στροφών στο χαμηλότερο σημείο !
    μήπως είναι εκεί το πρόβλημα ?

Νέο Μέλος
    Όνομα
    cloud constructor
    Περιοχή
    Αθηνα ΚΑΙ εγω

Προεπιλογή

μπα , οπου και να το βαλεις δε γυρναει , και αμα του ριξεις μια στροφη με το χερι εε γυρναει λιγο.. ειναι η σειρα 300 , νομιζω δεν εχει εξτρα ρυθμιστη στροφων , μονο τιν 10πλο επιλογεα... γαμωτη μου ,, 8α το ξανακοιταξω αυτο μολιθς παω σπιτι αλλα απο βδομαδα θα το παω να ο δουν..

ΚΛΑΨ!

Το avatar του χρήστη diskjohn
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΓΙΑΝΝΗΣ
    Περιοχή
    ΚΡΗΤΗ

Προεπιλογή

θα σου ελεγα να μην το πειραξεις εαν υπαρχη ακομα εγγυηση και να το πας πισω επισης εαν μπεις στο site της dremel υπαρχουν καπια μοντελα που τα εχουν αποσυρη μιπως εχεις κανενα απο αυτα για δες εγω εχω ενα εαν θημαμε καλα απο το 1995 ? το εχω χρισιμοποιηση οπου μπορεις να διανοηθεις και ακομα δουλευει

Το avatar του χρήστη xrhstos1978
    Μέλος
    Όνομα
    ΧΡΗΣΤΟΣ
    Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προεπιλογή

Εμένα πάντως το versa tip μου στις 10 μέρες μου χάλασε, τους πήρα τηλ. Και έστειλαν courier (με δική τους χρέωση) και μου έστειλαν άλλο. Πάρε τηλ στην BOSH

Το avatar του χρήστη shoco
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Θοδωρής

Προεπιλογή

Εγω που ειχα μπλεξει με εγγυηση της dremel-bosch εχω να πω τα καλυτερα, απλα επαγγελματιες με ολη τη σημασια της λεξης.

Το avatar του χρήστη hukgys
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Σάββας
    Περιοχή
    Λεμεσός Κύπρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από diskjohn Εμφάνιση μηνυμάτων
    εαν μπεις στο site της dremel υπαρχουν καπια μοντελα που τα εχουν αποσυρη μιπως εχεις κανενα απο αυτα για δες εγω εχω ενα εαν θημαμε καλα απο το 1995 ?

και αν έχουμε κάτι από τα αποσυρμένα αλλά δουλεύει κανονικά τι κάνουμε?

Νέο Μέλος
    Όνομα
    cloud constructor
    Περιοχή
    Αθηνα ΚΑΙ εγω

Προεπιλογή

Πωπω τι λετε.. μου αναπτερωσατε το ηθικο ναουμ.. ετοιμος να παω πρακτικερ ημουν αλλα εξω θα ριξει καρεκλες ,,, thanx .. θα στειλω email αμεσως να ενημερωσω κ θα κανω οτι μου πουν

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας