Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4

Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή Toshiba 43H70 οπίσθιας προβολής. Convergence problem.

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Αν και παρακολουθώ το site εδώ και αρκετό καιρό και έχω βρει λύσεις σε κάποια μικρό προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει είναι η πρώτη φορά που γράφω.

Το πρόβλημά μου είναι το εξής.
    Έχω μια τηλεόραση Toshiba 43 inch, μοντέλο 43H70 , προβολική τα γνωστά μπαούλα. Τώρα τελευταία παρουσιάζει προβλήματα "σύγκλισης" convergence problem. Την ρυθμίζω μέσα από το μενού και μετά από λίγο πάλι τα ίδια. Αξίζει τον κόπο να την επισκευάσω ή να την φουντάρω; Ψάχνοντας στο ιντερνετ βρήκα ότι είναι συνήθες πρόβλημα αυτό μετά από χρήση ετών. Να απευθυνθώ στην Intersys ούτε που το σκέπτομαι. Αν κάποιος γνωρίζει κάποιον τεχνικό που έχει ασχοληθεί με τέτοιου είδους τηλεοράσεις ας με ενημερώσει σχετικά για το πόσο περίπου θα κοστίσει ή στο forum ή και με PM.

Εδώ είναι ένα σχετικό link με κάποια από τα πρόβλήματα και λύσεις που προτείνονται για την συγκεκριμένη TV.

Ευχαριστώ για όποια απάντηση και Καλή χρονιά σε όλους.

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
    ΑΓΟΡΑΚΡΙΤΟΥ 29-31 ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
    ΤΗΛ: 210 8213542
    LG - PIONEER - TOSHIBA - GRUNDIG – TELEMAX (ΜΑΥΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΙΚΟΝΑ ΗΧΟΣ)

Μέλος
    Περιοχή
    ΚΙΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Προεπιλογή

φιλε μου το προβλημα σου αν καταλαβα καλα οφειλεται στην εξασθενηση των λυχνιων του projector λογω πολλων ωρων λειτουργιας.Το μονο που μπορεις να κανεις αλλα και αυτο δεν θα σου κρατησει για πολυ ειναι να κανεις αναζωογονηση στις λυχνιες αν διαθετει καποιος γνωστος σου το καταλληλο μηχανημα η αλλιως αλλαξε τες αν και η γνωμη μου ειναι οτι ειναι ασυμφορο να κανεις κατι τετοιο.Η καλλυτερη λυση ειναι να παρεις αλλη tv.
    RADIO6146

Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Μάλλον χωρίς να είμαι ηλεκτρονικός από αυτά που διαβάζω το πρόβλημα οφείλεται στα 2 RGB chips STK 392-110 τα οποία είναι υπεύθυνα για την σύγκλίση των λυχνίων καθώς η φωτεινότητα είναι μια χαρά. Και με φωτεινό δωμάτιο ακόμα μπορείς άνετα να παρακολουθήσεις ταινία.
    Αλλά είναι μάλλον ασύμφορη η αντικατάσταση τους αν και το κόστος τους είναι 40 περίπου Ευρώ.

Προγραμματίζω την αγορά μιας Panasonic plasma 50 προς αντικατάσταση της αλλά έλεγα μπας και την βγάλει κάνα χρόνο ακόμα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας