Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 8 από 8

Θέμα: cuc2103

Το avatar του χρήστη jimk
    Μέλος
    Όνομα
    dimitris
    Περιοχή
    space

Προεπιλογή cuc2103

εχω μια grundig για επισκευει αλλα εχω φαει τον τοπο....να βρω την ζημια αλλα τιποτα.το συμπτωμα ειναι οτι παει να ξεκινησει δινει ο υψηλης και κοβει 2 φορες και μετα γυρναει σε standby εψαξα για βραχυκυκλωμα αλλα τιποτα.ο πελατης μου ειπε οτι εκει που εβλεπε του ασπρισε η εικονα και σιγα σιγα εγινε ασπρο στιγμα.καμια ιδεα?

Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Κρητη

Προεπιλογή

Βγάλε τον υψηλής και το bu και βαλε λάμπα και δες αν ξεκινά .το πιθανότερο να ανάψει και να είναι οκ το τροφοδοτικό , κοίταξε και του πλαστικούς πυκνωτές που είναι γύρο από το μετασχηματιστή υψηλής , άλλαξε και κανένα bu καμία φορά μετράμε σωστά αλλά είναι τσιμπημένα , αυτά σαν ιδέες μιας και δεν βρήκα το σχέδιο τις tv

Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Κρητη

Προεπιλογή

Όταν λέμε στίγμα δηλ έκανε
    κουκίδα στο κέντρο της οθόνης ?

Μέλος
    Όνομα
    dimitris
    Περιοχή
    space

Προεπιλογή

ναι στο κεντρο της οθονης.τους κοιταξα τους πυκνωτες ειναι οκ αλλα δεν τους αλαξα..με την λαμπα δεν το δοκιμασα ακομα γιατι δεν μου φανηκε για τροφοδοτικο αλλα θα το δοκιμασω.με επιασε το κεφαλι και την παρατησα αυριο παλι.δεν ειναι bu αλλα το αλαξα χωρις αποτελεσμα

Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Κρητη

Προεπιλογή

Δες, αν έχει , το ολοκληρωμένο που έχει στην πλακέτα τις οθόνης και πάτησε και τις κολλήσεις , σήκωσε και κάνα βερτικαλ στον αέρα , και γω κωλαω καμία φορά στα πιο απλά πράγματα….. εκεί να δεις γέλιο !! λοιπόν αν βγάλεις τον μετασχηματιστή θα βρεις τα 5 ,12 ,15 volt & τα 90 με 100 ανάλογα την tv από την έξοδο του τροφοδοτικού Αυτά που δεν θα δεις είναι τα 30 που πάνε από τον μετασχηματιστή υψηλής προς το βερτικαλ. Αν είναι να κάνεις κάτι κάντο καλύτερα πρωί που είναι και η καλύτερη ώρα για επισκευές tv και ηλεκτροσόκ !! με αυτόν τον τρόπο γλιτώνεις και τον καφέ που φέρνει τρέμουλο στα χέρια

Το avatar του χρήστη Αποστόλης1
    Μέλος
    Όνομα
    Αποστόλης
    Περιοχή
    Άγονη γραμμή. https:// Αιγαίο/Κάρπαθος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jimk Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι στο κεντρο της οθονης.τους κοιταξα τους πυκνωτες ειναι οκ αλλα δεν τους αλαξα..με την λαμπα δεν το δοκιμασα ακομα γιατι δεν μου φανηκε για τροφοδοτικο αλλα θα το δοκιμασω.με επιασε το κεφαλι και την παρατησα αυριο παλι.δεν ειναι bu αλλα το αλαξα χωρις αποτελεσμα

Με λάμπα δοκίμασε και παράλληλα στη τάση, χωρίς Μ/Τ και σε σειρά με Μ/Τ.

Μέλος
    Όνομα
    dimitris
    Περιοχή
    space

Προεπιλογή

τελικα ηταν ο υψηλης τον αλαξα και εβαλα απο μια παρομοια και δουλεψε,αλα δεν ειναι ακριβως ο ιδιος διαφερει σε κατι νουμερα και δεν ξερω αμα κανει σωστα,γιατι βλεπω οτι η εικονα ειναι 5 ποντους ποιο ψηλα δεν ξεκιναει απο κατω κοιταξα μηπως ειναι κανας πυκνωτης αλλα τιποτα μαλον δεν κανει ο υψηλης

Μέλος
    Όνομα
    123
    Περιοχή
    122

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jimk Εμφάνιση μηνυμάτων
    διαφερει σε κατι νουμερα
    και γιατι δεν τα γραφεις;

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι