Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 5 από 5

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Μύκονος

Προεπιλογή Προβλήμα σε NEC V521

Καλησπέρα σύντροφοι

Μου φέρανε να δω μια παλιά NEC V521 η οποία δεν λέει να ανάψει .Πληροφοριακά το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από διακοπή ρεύματος και ενώ το μονιτορ ηταν stand by. Την άνοιξα μετά κόπων και βασάνων και το πιο προφανές ,η ασφάλεια στο τροφοδοτικό δεν είναι καμμένη . Το κουμπί έναρξης ειναι τύπου push button (με επαναφορά) . Μόλις το πατήσω ανάβει το λεντάκι στιγμιαία και μετά σβήνει , ενώ κάπου από την πλακέτα ακούγεται ενα "τικ τακ" σαν να ανοιγοκλείνει κάποιο ρελεδακι . Ένας συνάδελφος πιο έμπειρος μου ειπε πως μάλλον είναι η υψηλή . Επειδή ξέρω πως αυτή είναι κάποιες χιλιάδες βολτ πως ελέγχεται με ασφάλεια , πως αποκαθίσταται και γενικότερα αν έχετε κάποια ιδέα που να ψαχτώ θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πρόταση ...

Ευχαριστώ
    -30 dBm

Το avatar του χρήστη Αποστόλης1
    Μέλος
    Όνομα
    Αποστόλης
    Περιοχή
    Άγονη γραμμή. https:// Αιγαίο/Κάρπαθος

Προεπιλογή

Φίλε μου πριν φτάσεις στα ΚV πρέπει να βρεις τα 80-100V.
    Με RF ασχολείσαι?

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Μύκονος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Αποστόλης1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε μου πριν φτάσεις στα ΚV πρέπει να βρεις τα 80-100V.
    Με RF ασχολείσαι?

Γεια σου Απόστολε .
    Με RF ανακατεύομαι κυρίως λόγω δουλειάς στο κομμάτι που με απασχολεί . Ραδιοερασιτέχνης δεν είμαι . Στο θέμα μας , πρόσεξα πως ο Μ/Σ υψηλής έχει ένα μεγάλο φούσκωμα στο πλαστικό περίβλημα . Απο αυτόν φεύγει από ότι είδα ένα καλώδιο προς την βεντούζα , δύο καλώδια (γκρι , κόκκινο) προς τον καθοδικό και έρχονται 2 καλώδια απο το τροφοδοτικό . Το φούσκωμα ειναι απο την πλευρά που πιάνουν τα καλώδια του τροφοδοτικού . Φαντάζομαι εκεί θα είναι τα 80 - 100 V που λες . Ο Μ/Σ έχει επάνω τα εξής χαρακτηριστικά TLF151D . Είναι εύκολο να βρεθεί ανταλλακτικό ?

Δεν με νοιάζει για το μόνιτορ ιδιαίτερα , όλα γίνονται για την "τιμή των όπλων" .

Ευχαριστώ ...
    -30 dBm

Το avatar του χρήστη Αποστόλης1
    Μέλος
    Όνομα
    Αποστόλης
    Περιοχή
    Άγονη γραμμή. https:// Αιγαίο/Κάρπαθος

Προεπιλογή

Επαγγελματικά εννοούσα κιεγώ.
    Αν έχει πετάξει "βυζί" είναι σίγουρα μετ/τής και δεν νομίζω να αξίζει να ασχοληθείς περισσότερο, για την τιμή των όπλων να διακόψεις την τροφοδοσία στο μετ/τή να δεις αν αλλάζει συμπεριφορά.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Μύκονος

Προεπιλογή

Ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση . Θα συμφωνήσω και δεν θα ασχοληθώ πιο πολύ τώρα . Το μόνιτορ μπήκε στην αποθήκη και μόλις χειμώνιασει και έχω χρόνο ίσως ασχοληθώ και πάλι .
    -30 dBm

Παρόμοια Θέματα

1. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΘΟΝΗ NEC MULTIYNC V521 CRT 15"
    από marios στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-02-06, 14:57

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •