Γεια και απο μενα. Εχω μια sony wega του 2004(οχι ΤFT). εδω και δυο μερες δεν βλεπω το μπλε και τα βλέπω ολα σε αποχρωσεις του πρασινου. Καμια ιδεα; Ευχαριστω...
Γεια και απο μενα. Εχω μια sony wega του 2004(οχι ΤFT). εδω και δυο μερες δεν βλεπω το μπλε και τα βλέπω ολα σε αποχρωσεις του πρασινου. Καμια ιδεα; Ευχαριστω...
Βγαλε την tv απο την μπιζα ενα ολοκληρο βραδυ, και το πρωι θα ειναι οκ.
Ναι καλα φιλε μου οι τηλεορασεις επισκευαζονται μονες τους τα βραδια,μαλλον παει για οθονη ή στην καλυτερη περιπτωση ψυχρες στο rgb.
Είναι καλύτερο του να τα βλέπεις μαύρα (λόγω ΔΝΤ ας πούμε) και παραπέμπει σε οθόνη Η/Υ ρετρό δεκατίας '80 (σε κάρτα γραφικών HERCULES μονόχρωμη)...
Αστειεύομαι... δεν ξέρω αν αξίζει καν να ασχοληθείς τεχνολογίας γαρ!
Χαιρετώ
Ποια Sony wega έχεις ακριβώς; Γράψε το μοντέλο please!
Επίσης γιατί δεν καλείς την αντιπροσωπεία στο service για μια εκτίμηση τιμής;
Αγαπούλες ελάτε να με πιάσετε έχω και εγώ κατασκοπικό σταθμό ασύρματης ραδιοτηλεγραφίας με άδεια Ραδιοερασιτέχνη και έχω ΚΑΙ χειριστήριο morse ΚΑΙ το καλοκαίρι στα μπαράκια πίνω αλκοόλ!!!
έχοντας επισκευάσει ( απο κολοφαρδία ) κάποια hantarex (arcade monitor 25') ανακάλυψα οτι τις περισσότερες φόρες τα χρωματικά προβλήματα είναι απο τα τρανζιστορ που βρίσκονται στο μικρό πλακετάκι που κουμπόνι στο monitor !!!!
ρίξε σε αυτά μια ματιά !!!! μπορεί να πέσεις μέσα
( η επαγγελματίες ηλεκτρονικοί μήν βιαστείτε να με φάτε ότι ξέρω και έχω δεί λέω !)
καλα, εγω θα το ξαναπω.
ΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ, και αν δεν σου στρωσουν τα χρωματα την αλλη μερα το πρωι, στειλε την για επισκευη.
Αρκετοι ηλεκτρονικοι, κανουν το ιδιο και χρεωνουν επισκευες.
ΕΙΧΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, και μου το ειπε φιλαρακος ηλ/νος και απο τοτε, καθε 3 χρονια που μου κανει το ιδιο, λυνω το προβλημα τοσο απλα.
ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ "ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΟΥΣ" - μαστορες
ΕΣΑΣ ΔΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ?
ή μηπως το ακουτε τωρα πρωτη φορα απο εμενα ?
υγ
ειπαμε να τσιμπανε φραγκα απο επισκευες, αλλά οχι κι ετσι .
Αυτό που λες θα διορθώσει το πρόβλημα μόνο αν αυτό προέρχεται από μαγνήτιση του πλέγματος της οθόνης, οπότε το σύμπτωμα είναι πράσινοι, μπλε, κ.τ.λ. "λεκέδες" στην εικόνα. Δεν θα διορθώσει το πρόβλημα αν η μονοχρωμία αφορά όλη την εικόνα (που μάλλον αυτό συμβαίνει εδώ) και για την οποία φταίει ότι η οθόνη δεν δημιουργεί τα χρώματα που λείπουν.
και απομαγνήτηση δέν γίνεται τόσο εύκολα !!!! χρειάζεται εκείνο το δυνατο ηλεκτρομαγνήτη ( κουλούρα η πως το λένε τεσπα )!!!!εχω δει τηλεοράσεις και monitor για μέρες χωρίς ρεύμα και μόλις τις βάλεις στην πρίζα πάλι μαγνητισμένες είναι !!!!!
Αγαπητοι φιλοι,
Ισως να μην ειναι μαγνητισμος
ισως και να ειναι,
ΣΩΣΤΑ ?
ισως να μην λυθει το προβλημα,
ισως και να λυθει
ΣΩΣΤΑ ?
Γιατι λοιπον ο φιλος να μην το δοκιμασει ?
Αν παει σε Μαστορα, και αν ειναι μαγνητισμος πλεγματος, λετε να του το πει και να μην του παρει φραγκα ?