Καλησπέρα σε όλους. Θέλω τα φώτα των ειδικών πάνω σε θέματα επισκευής ΤV. Αν και Ηλεκτρονικός (τελειόφοιτος ΤΕΙ) μου παρουσιάστηκε η εν λόγω τηλεόραση με το εξής πρόβλημα. Την άνοιγα, όταν άναβε ή οθόνη γινόταν πράσινη και είχα και γραμμές επιστροφής όσπου μετα απο λίγα δευτερόλεπτα έκλεινε και πήγαινε σε standby κατάσταση μόνη της. Προσπαθώντας ένα απόγευμα να μετρήσω τάσεις βραχυκύκλωσα καταλάθος μία δίοδο ανόρθωσης με αποτέλεσμα να κάψω ασφάλεια, 3 από τις 4 διόδους ανόρθωσης, το 7522(BC847B) και το 7521(STP7N80FP FET). Τα άλλαξα όλα αύτα, δε μου καίει ασφάλεια πια αλλά δεν ανοίγει, παραμένει όλη την ώρα σε κατάσταση standby και το LED αναβοσβήνει. Έβγαλα μέχρι και το PTC μήπως προκαλέι κάποιο πρόβλημα αλλά τίποτα όπως επίσης αλλαξα και το ΤΕΑ1507 και το optocoupler αλλά τίποτα.Έχω έναν ενδοιασμό μήπως το FET που έβαλα δε κάνει(μου δώσαν αντίστοιχο το STP10NK80ZFP). Παίδες την βοήθεια σας τι άλλο να ψάξω που να κινηθώ. Υπαρχει περίπτωση η βλάβη να πέρασε απο το M/T 5520 και να επεκτάθηκε και εκεί η ζημιά, όπως επίσης φοβάμαι και για το TDA9567H/N1 το οποίο είναι και δυσεύρετο...συγνώμη και αν έγινα κουραστικά σχολαστικός!