Γεια χαρα παιδια κ καλο χειμωνα να χουμε.ωραιο κ το νεο λουκ του σαιτ με την ευκαιρια!
στο θεμα μου τωρα,στο χωριο εχω μια τηλεορασιτσα 14'' philips μοντελο 14PT1332/01 η οποια σταματησε να λειτουργει (πανω που εβαλα καλη κεραια-ενισχυτη)!συγκεκριμενα επαιζε νορμαλ μια χαρα.γυρναω τη πλατη μου για 2'' κ τη βλεπω σκοτεινιασμενη σαν σε stand by με το φωτακι αναμενο κ να κανει εναν 8ορυβο σαν "τρρρρρρρρρρ" οπως μερικοι M/T οταν τριζουν.δοκιμαζω να την ξανανοιξω απτο κοντρολ,κανει να δειξει η οθονη κ εκτοτε εσβησε οριστικα.πλεον οταν την ανοιγω κανει αυτον το ιδιο θορυβο συνεχεια,οχι πολυ δυνατος,κ οταν την κλεισω απτον διακοπτη ακουγεται σαν να ανεβαινει οκταβα (τρρρρρ--ιιιιιιιιι,λες κ ακους τετραγωνο απο γενητρια κ ανεβαζεις τη συχνοτητα δηλ) κ σταματαει φυσικα.
δυστηχως δεν ειχα εργαλεια μαζι,κ μαγαζια με ανταλακτικα δεν υπαρχουν οποτε σκεφτομαι την επομενη φορα να κουβαλησω απο εδω.υποψιαζομαι βλαβη στον ΜΤ/ υψηλης οποτε σκεφτομαι να παρω εναν κ το τρανζιστορ του κ να τα αλλαξω.πυκνωτες τριγυρω δεν κοιταξα.
οπως καταλαβενετε παω λιγο στα "κουτουρου" που λενε,κ αν καποιος μπορει να μου πει μια λυση του στυλ "κανε αυτο κ αυτο" θα με βγαλει απο μεγαλο κοπο.δηλαδη αν χρειαζεται και κανας πυκνωτης τριγυρω μιας κ τιμες δεν κρατησα.μονο του Μ/Τ κ του BU της υψηλης.
σας ευχαριστω για το χρονο σας κ για τις συμβουλες σας προκαταβολικα.