Καλημέρα σε όλο το φόρουμ .
Εχω το παρακάτω πρόβλημα με το πλυντήριο . Για να τα πω από την αρχή το πλυντήριο είχε κάψει τις πλακέτες και τις δυο . Το πήγα σε σε σέρβις και μου ζητούσαν 350€ και για τις δυο πλακέτες . Τρελάθηκα για πλυντήριο τετραετίας και αξία αγοράς τότε 850€ . Του είπα να μην το φτιάξουν για να πάω να πάρω ένα καινούργιο με τα λεφτά που θα έδινα για τις πλακέτες .
ειπα όμως να πειραματιστώ με αυτό με τις λίγες γνώσεις που έχω , άνοιξα το πλυντήριο , βγάζω τις πλακέτες και τις κοιτούσα με Μεγεθυντικό φακό , ανακαλύπτω δυο σκασμένα ολοκληρωμένα ( αν τα λέω σωστά- κόστος 4.50€ ). Ένα στην πάνω πλακέτα και ένα στην κάτω ,καθώς έχει δυο.
Τα άλλαξα αν και δεν περίμενα να είναι μόνο αυτό και δια μαγείας το πλυντήριο λειτουργεί κανονικά .
το πρόβλημα όμως είναι άλλο τώρα καθώς χάνει νερά στην κάτω αριστερή γωνία της πόρτας . Παρατήρησα ακόμα ότι στο πάνω μέρος της πόρτας όπως την κοιτάμε στην ευθεία από την αριστερή πλευρά έχει μεγαλύτερο κενό , όπως θα δείτε και στην φωτό . Αν το πιέσω την πόρτα σε εκείνο το σημείο , μειώνεται εντελώς ο θόρυβος που κάνουν τα μπεκ κατά την πλύση και δεν πιτσιλιζει όπως φέρεται . Δεν ξέρω με σιγουριά αν αυτό έγινε στο σέρβις από κακή μεταχείριση ,επειδή δεν θα το έφτιαχνα και σκεφτήκανε ότι θα το πετάξω . Τα λάστιχα είναι μια χαρά καθώς τα καθάρισα και τα πέρασα και με σιλικόνη . Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε κάποιον τρόπο ώστε να κάνω την πόρτα να εφάπτεται καλύτερα η κάποιο άλλο τρόπο η γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό και πως θα το διορθώσω .
Ευχαριστω προκαταβολικά .