Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 5 από 5

Θέμα: ASYA09LCC

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Πάνος
    Περιοχή
    Σεπόλια

Προεπιλογή ASYA09LCC

Το κλιματιστικό αυτό είναι inverter και η εσωτερική μονάδα δεν βγάζει αέρα. Αναβοσβήνει 2 φορές ταυτόχρονα operation και timer και μετά άλλες 4 το operation οπότε 6 operation 2 timer. Τι λέτε να έχει χαλάσει; Αξίζει να φτιαχτεί γιατί είναι και παλιό; Το έχω στο παιδικό και βράζουν τώρα τα μικρά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο που θα διαθέσετε να βοηθήσετε

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Πάνος
    Περιοχή
    Σεπόλια

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sgatz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το κλιματιστικό αυτό είναι inverter και η εσωτερική μονάδα δεν βγάζει αέρα. Αναβοσβήνει 2 φορές ταυτόχρονα operation και timer και μετά άλλες 4 το operation οπότε 6 operation 2 timer. Τι λέτε να έχει χαλάσει; Αξίζει να φτιαχτεί γιατί είναι και παλιό; Το έχω στο παιδικό και βράζουν τώρα τα μικρά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο που θα διαθέσετε να βοηθήσετε

Ξέχασα να προσθέσω μιας και το πρώτο μήνυμα στο φόρουμ ότι είναι μάρκας Fujitsu

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Πάνος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sgatz Εμφάνιση μηνυμάτων

Η μοτέρ εσωτερικού ανεμιστήρα ή η εσωτερική πλακέτα.

Δες εδώ σελίδα 56 του pdf:
    https://www.schede-tecniche.it/sched...-AOYSxxLDC.pdf

4. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον Dare-Devil για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

sgatz (29-06-19)

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Πάνος
    Περιοχή
    Σεπόλια

Προεπιλογή

Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Επειδή έχει τα χρόνια του, ότι και να είναι από τα δύο αξίζει να επισκευαστεί ή να πάρω καινούργιο να τελειώσει; Απλά αν είναι για καινούργιο θα πάρω μάρκα με έκαψες και απλό γιατί οικονομικά δεν... Για inverter ούτε λόγος στα 500€

Το avatar του χρήστη pliktras
    Μέλος
    Όνομα
    Christos
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Καλημέρα φίλε.Αρχικα γιατί δεν παίρνεις ένα ψυκτικό να κανει εναν έλεγχο.Σαν μάρκα είναι πολύ καλή και οι πλακέτες οι fujitsu σε σχέση με τις υπόλοιπες samsung lg midea κλπ ....χαλάνε πιο σπάνια ...Μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό μπορεί και να είναι πχ πλακέτα-νεμιστήρας και τότε να μη σε συμφέρει αλλά ποτέ δεν ξέρεις ...Καλό είναι να το δει κάποιος

7. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον pliktras για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

sgatz (29-06-19)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία