Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 5 από 5

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αργυρης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή Ψυγείο general Electric υγρασία στο ταβάνι της συντηρησης

Έχω ένα ψυγείο δεκαπεναετιας. Δε θέλω να το αλλάξω, κάνει τέλεια ψύξη και στη συντήρηση και στη κατάψυξη. Ακόμα και σε χαμηλό βαθμό στον επιλογέα έντασης.το πρόβλημα είναι ότι κάνει νερά στο ταβάνι της συντήρησης. Υγρασία εκεί σε όλο το ταβάνι. Φώναξα μάστορα πήρε πενήντα ευρώ παραλίγο μαύρα. Αλλά μου πε ότι δεν είναι τίποτα. Να ξεβιδωσω στη κατάψυξη το πάνω μέρος και να το καθαρίσω από κατω γιατί έχει πιάσει μακα λέει. Το κανα.εκανα και απόψυξη. Μετά από δύο μέρες πάλι τα ίδια στο ταβάνι υης συντήρησης. Καμία ιδέα. Σημείωση στο πίσω μέρος που έχει επικοινωνία η συντήρηση με τη κατάψυξη έβαλα δάχτυλο. Χαχα και δεν έχει βουλωσει κάτι. Μεταφέρεται ψυχρος αέρας.επισης καθάρισα πάλι όπως μου πεις ο μάστορας με ηλεκτρική σκούπα όλες τις σκόνες και στο μοτέρ και κάτω από το ψυγείο αφού το σήκωσα με κατσαρόλα για στήριγμα

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Ανεβασε μια φωτο με το καρτελακι του ψυγειου η γραψε εσυ το μοντελο ωστε να ξερουμε για πιο ψυγειο μιλαμε.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αργυρης
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

Πως ανεβάζουν εδώ;

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Αφου κανεις κλικ εκει που λεει απαντηση στο θεμα κανεις κλικ στο προτελευταιο εικονιδιο της μπαρας ,δηλαδη στο insert image, και ακολουθεις τις οδηγιες.Αν δεν τα καταφερεις απλα γραψτο εσυ.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από κιτσον Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω ένα ψυγείο δεκαπεναετιας. Δε θέλω να το αλλάξω, κάνει τέλεια ψύξη και στη συντήρηση και στη κατάψυξη. Ακόμα και σε χαμηλό βαθμό στον επιλογέα έντασης.το πρόβλημα είναι ότι κάνει νερά στο ταβάνι της συντήρησης. Υγρασία εκεί σε όλο το ταβάνι. Φώναξα μάστορα πήρε πενήντα ευρώ παραλίγο μαύρα. Αλλά μου πε ότι δεν είναι τίποτα. Να ξεβιδωσω στη κατάψυξη το πάνω μέρος και να το καθαρίσω από κατω γιατί έχει πιάσει μακα λέει. Το κανα.εκανα και απόψυξη. Μετά από δύο μέρες πάλι τα ίδια στο ταβάνι υης συντήρησης. Καμία ιδέα. Σημείωση στο πίσω μέρος που έχει επικοινωνία η συντήρηση με τη κατάψυξη έβαλα δάχτυλο. Χαχα και δεν έχει βουλωσει κάτι. Μεταφέρεται ψυχρος αέρας.επισης καθάρισα πάλι όπως μου πεις ο μάστορας με ηλεκτρική σκούπα όλες τις σκόνες και στο μοτέρ και κάτω από το ψυγείο αφού το σήκωσα με κατσαρόλα για στήριγμα
    Θεός ο μάστορας.... και πήρε 50ευρά για να σου πει τι να κάνεις εσύ;;;; Υποκλίνομαι!!!

Αν δώσεις ένα μοντέλο θα βοηθούσε. Ωστόσο αυτά τα ψυγεία κάνουν υγρασία στην κατάψυξη για 2 λόγους. Ή δεν κάνει σωστά απόψυξη με αποτέλεσμα να βουλώνει το λεκανάκι απορροής υδάτων ή έχει σαπίσει το λεκανάκι απορροής υδάτων και φεύγουν τα νερά στην συντήρηση. Τελευταία περίπτωση και υπερσπάνια να έχει χαλάσει το μονωτικό μεταξύ των 2 θαλάμων

Παρόμοια Θέματα

1. [Άλλη] Ψυγείο general electric ριχνει το ρελέ
    από ΣΚΛΗΚΟΣ στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-02-16, 10:57
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-11-15, 19:48
  3. General Electric vivid s5
    από thomaslar στο forum Υπόλοιπα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-02-15, 01:26
  4. [Κινητό Τηλέφωνο] Νερά-υγρασία στο πίσω μέρος