Καλησπέρα σε όλους,
Εδώ και 2 μέρες έχω ένα θέμα με την οθόνη του laptop (Asus Rog Strix G731GW).
Συγκεκριμένα, η φωτεινότητα στη δεξιά πλευρά της οθόνης τρεμοπαίζει συνέχεια.
Δεν παρατηρείται καμία αλλοίωση στα χρώματα ή artifacts, οπότε πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι στον inverter ή backlight.
Ανοίγοντας το κάλυμμα, δεν βρήκα κάποιον inverter οπότε έχω υποψία μήπως είναι LED-backlit η οθόνη.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να το εξακριβώσω αυτό;
Επίσης, στις LED-backlit πάμε για ολική αντικατάσταση οθόνης;
Σας ευχαριστώ

Οθόνη Laptop Τρεμοπαίζει
 Οθόνη Laptop Τρεμοπαίζει

Απάντηση με παράθεση
  Απάντηση με παράθεση 
			 . Εγω, παντως, καταφερα να αντικαταστησω μια οθονη με καμμενα λεντ, αφου βρηκα μια αλλη σπασμενη αλλα με "γερα" λεντ οθονη. Η ιθεση της καλωδιοταινιας καθως και το βυσμα συνδεσης των λεντ, ηταν στην ιδια θεση με την "χαλασμενη". Αφου βγηκε με πολυ προσοχη η ταινια που κρατουσε την οθονη στο πλαισιο, εγινε η αντικατασταση στο νεο πλαισιο που δεν ηταν καμμενα τα λεντ, κουμπωσε και η φυσα της καλωδιοταινιας κι εβαλα στα τεσσερα ακρα διαφανη ταινια συσκευασιας για να κραταει την οθονη στη θεση της πανω στο πλαισιο και τοποθετηθηκε στον υπολογιστη και μεχρι τωρα, ολα δουλευουν αψογα
. Εγω, παντως, καταφερα να αντικαταστησω μια οθονη με καμμενα λεντ, αφου βρηκα μια αλλη σπασμενη αλλα με "γερα" λεντ οθονη. Η ιθεση της καλωδιοταινιας καθως και το βυσμα συνδεσης των λεντ, ηταν στην ιδια θεση με την "χαλασμενη". Αφου βγηκε με πολυ προσοχη η ταινια που κρατουσε την οθονη στο πλαισιο, εγινε η αντικατασταση στο νεο πλαισιο που δεν ηταν καμμενα τα λεντ, κουμπωσε και η φυσα της καλωδιοταινιας κι εβαλα στα τεσσερα ακρα διαφανη ταινια συσκευασιας για να κραταει την οθονη στη θεση της πανω στο πλαισιο και τοποθετηθηκε στον υπολογιστη και μεχρι τωρα, ολα δουλευουν αψογα