Καλησπέρα παιδιά,
Καταλαθο έσπασα έναν πυκνωτη στον mSata ssd μου όπως φαίνεται στην εικόνα.
_NI46999.jpg
Μπορεί να φτιαχτεί?
Καλησπέρα παιδιά,
Καταλαθο έσπασα έναν πυκνωτη στον mSata ssd μου όπως φαίνεται στην εικόνα.
_NI46999.jpg
Μπορεί να φτιαχτεί?
giarosenko (04-04-16)
Παιδιά καμία πρόταση έστω για μαγαζιά στην Αθήνα να ρωτήσω?
Είναι φυσικό να μην πάρεις καμιά απάντηση για το θέμα σου αλλά θα σε δικαιολογήσω κιόλας, γιατί εκτός από το μοντέλο του SSD δεν έχεις καμιά άλλη πληροφορία που να λέει κάτι. Ο βαθμός δυσκολίας για να μάθεις πληροφορίες με τα χαρακτηριστικά του πυκνωτή είναι μεγάλος. Βάλε όμως και καμιά ακόμη πληροφορία εκτός από μία φωτογραφία μήπως και σταθείς τυχερός.
Να απαντήσω και στην ερώτηση σου, ναι σίγουρα φτιάχνεται αν ξέρεις τα χαρακτηριστικά του πυκνωτή.
Δεν έχεις άδικο σε αυτό... Το μόνο που μπορώ να κάνω μιας και δεν ξέρω απ αυτά είναι να βάλω μια εικόνα με τα χαρακτηριστικά του δίσκου..
1459861149277-1482666.jpg
Ελπίζω να βοηθήσει αυτό...
Το δοκιμασες και δεν δουλευει;
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Ναι δεν τον "βλέπει" το laptop
με το τσιγκέλι στα βγάζουμε. δεν μας είπες, τον είχες στο λαπτοπ και δούλευε? είναι καινούριος και πήγες να τον βάλεις και έσπασες τον πυκνωτή?
Χαχαχα ναι σορυ, τον είχα στο λαπτοπ και πήγα να τον λύσω και τον χτύπησε αλλά δεν κατάλαβα ότι του κάνα ζημιά στην αρχή. Όταν τον ξαναβαλα πάνω και άνοιξα το laptop στο boot δεν τον "έβλεπε" μιας που αυτός έχει τα Windows πάνω.
Αυτά...
Εάν δει την πρώτη εικόνα, ο κωδικός του transistor ειναι C76.
Με λίγο Google μπορείς να δεις τα χαρακτηριστικά του. Οι κώδικες και ορολογίες ειναι ίδιες, απλα ψάξε να βρεις το ανταλλακτικό του η κάποιο τρανζίστορ με παρόμοια αντίσταση + volt
Δεν ειναι πυρηνική φυσική, εάν εχεις σταθμό θερμού αέρα και το τρανζίστορ το φτιάχνεις σε 1 λεπτάκι.