Εχω 2 περιεργα θεματα τοσο με την κουζινα τοσο και με την γραμμη της κουζινας και δεν εχω βγαλει ακρη τι μπορει να φταιει.
Προχθες εκει που εψηνε ακουσα ενα δυνατο μπαμ οχι απο την κουζινα αλλα απο των τοιχο της κουζινας και ταυτοχρονα η ασφαλεια ειχε πεσει, οχι το ρελε γιατι δεν εχει η εγκατασταση εδω περα προς το παρον ρελε (θα μπει περα την ανοιξη που θα γινει ανακαινιση). Ανοιξα χθες την κουζινα και η πανω αντισταση ειδα οτι αφησε πνευμα (την μετρησα ωμικα) η κατω δεν ειχε προβλημα αλλα αποφασισα να της αλλαξω και της δυο μιας και την ανοιξα. Μεχρι σημερα το πρωι δεν ειχα κανενα θεμα και χθες το μαγειρεμα στην κατσαρολα εγινε κανονικα και ξαφνικα το πρωι πεφτει η ασφαλεια της κουζινας χωρις να ειναι αναμμενη η κουζινα δηλ τα ματια να πω εδω οτι απο χθες που εβγαλα της αντιστασης εχω μονωση πολυ καλα τα καλωδια της μεχρι την δευτερα που θα επαιρνα νεες αντιστασης.
Την ξανα ανοιξα να δω τι εγινε οσο και να εψαξα στα καλωδια δεν βρηκα καποιο φθαρμενο, μετα εκανα ενα ελεγχο στην παροχη της κουζινας και ειδα οτι ο ουδετερος με την γειωση κανουν επαφη, τι λετε να εγινε;
Εννοειτε οτι απο σημερα εχω βγαλει εκτος καλωδιου την κουζινα και δεν σηκωσα την ασφαλεια αλλα με προβληματιζει απο που να γινεται το βραχυκυκλωμα στον τοιχο και πως συνεβη;