Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 5 από 5

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Χίος

Προεπιλογή Προβλημα με κινητο Nokia 808

Γεια σας ρε παλικαρια.Για ακομα μια φορα χρειαζομαι τα "φωτα" σας.Εχω ενα κινητο nokia 808 το οποιο παρουσιαζει 2 προβληματα.Το πρωτο ειναι οτι δε λειτουργει το πληκτρο on/off της συσκευης.Αν του περασω μια νεα rom,τοτε ανοιγει κανονικα και δουλευει (χωρις ομως να δουλευει το on/off).Αν ομως κλεισει π.χ. απο μπαταρια,τοτε δε ξανα-ανοιγει με το πληκτρο ενεργοποιησης.Ειναι ευκολο να επισκευαστει (π.χ. αντικατασταση με καποιο σταθμο αποκολλησης) και αν ναι ποσο μπορει να ειναι περιπου το κοστος μιας τετοιας επισκευης?Επισης το αλλο θεμα που εχει ειναι οτι δε μπορει να συνδεθει σε 3G δικτυο.Εμφνιζει 2 διακεκομμενες μπαρες,πραγμα που σημαινει οτι δε συνδεεται.Εχω δοκιμασει τα παντα και πλεον πιστευω οτι ειναι θεμα hardware.Υπαρχει κανενας τροπος επισκευης (π.χ. αντικατασταση κεραιας)?
    Σας ευχαριστω για το χρονο σας.

Το avatar του χρήστη manolo
    Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Καλησπέρα φίλε. Λοιπόν απ' ότι καταλαβαίνω το ON/OFF πλήκτρο θέλει αντικατάσταση η οποία γίνεται σχετικά εύκολα, όπως τα περισσότερα εξαρτήματα με λίγους ακροδέκτες. Όσον αφορά το κόστος πραγματικά εξαρτάται από μαγαζί σε μαγαζί και είναι δύσκολο να προβλέψω. Όσον αφορά τη σύνδεση σε 3G δίκτυο, αυτό το τηλέφωνο έχει αριστερά και δεξιά του μικροφώνου του δύο pins (1 δεξιά + 1 αριστερά) για τα 3G connections. Δες μήπως αυτά τα δύο pins δεν κάνουν επαφή με την 3G κεραία, ή κάποιο από τα δύο έχει ξεκολλήσει.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Χίος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manolo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα φίλε. Λοιπόν απ' ότι καταλαβαίνω το ON/OFF πλήκτρο θέλει αντικατάσταση η οποία γίνεται σχετικά εύκολα, όπως τα περισσότερα εξαρτήματα με λίγους ακροδέκτες. Όσον αφορά το κόστος πραγματικά εξαρτάται από μαγαζί σε μαγαζί και είναι δύσκολο να προβλέψω. Όσον αφορά τη σύνδεση σε 3G δίκτυο, αυτό το τηλέφωνο έχει αριστερά και δεξιά του μικροφώνου του δύο pins (1 δεξιά + 1 αριστερά) για τα 3G connections. Δες μήπως αυτά τα δύο pins δεν κάνουν επαφή με την 3G κεραία, ή κάποιο από τα δύο έχει ξεκολλήσει.
    Σε ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση.Βρηκα ενα μαγαζι που μου ειπαν οτι μπορει να το καταφερουν.Να σου πω την αληθεια, μου ειχαν περασει σκαψεις να το σκαλισω μονος μου με κολλητηρι και flux,αλλα δεν εχω εμπειρια,οποτε ειπα να το αφησω σε καποιον πιο ειδικο.Αυτο με το 3G θα το δοκιμασω και θα σου πω.

Το avatar του χρήστη manolo
    Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Ελπίζω να είναι καλοί τεχνικοί μη σου κάνουν μεγαλύτερη ζημιά. Καλή επιτυχία..

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Χίος

Προεπιλογή

Το ελπιζω κι εγω φιλε Μανωλη,αν και το συγκεκριμενο καταστημα ειναι καινουριο (και ο ιδιοκτητης δε μου γεμισε και πολυ το ματι...).Μακαρι να υπηρχε καποιο μελος εδω στο forum που να μπορουσε να αναλαβει την επισκευη (αλλα να εχει εμπειρια στο αντικειμενο).

Παρόμοια Θέματα

1. [Κινητό Τηλέφωνο] Προβλημα με κινητο core prime g360f
    από jounior_m στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-09-15, 21:52
  2. [Κινητό Τηλέφωνο] Προβλημα με κινητο Sony ericsson walkman
    από skin_dj στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-09-13, 22:08
  3. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LG KM380 ΚΙΝΗΤΟ
    από peter στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 4