Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 3 από 3

Μέλος
    Όνομα
    Λευτερης
    Περιοχή
    Θεσ/νικη

Προεπιλογή Πρόβλημα απόψυξης

Καλησπερα εχω ενα 2 πορτο aeg και εχω προβλημα μ τν απόψυξη. Αφου αλλαξα μηχανη στο ψυγειο λογο προβληματος τωρα παρουσιαζει τ προβλημα αυτο. Καταψυξη κατεβαζει συντηρηση λόγο τ παγου δν κατεβαζει. Εχει τιποτα αισθητηρες π χρειαζονται αλλαγη? Ο ανεμιστηρας λειτουργει κανονικα. Το ψυγειο ειναι: aeg. model. s75398 kg3 type. Cbnf390. Prod. Number. 925034203-00

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Καλησπέρα. Εγώ στο δικό μου ψυγείο άλλαξα συμπιεστή σήμερα κ ο τεχνικός μου είπε να χαμηλώσω τον θερμοστάτη από το 5 που το είχα στην θέση 2. (General Electric). Μπορείς να δοκιμάσεις να κατεβάσεις την θέση θερμοστάτη μήπως δείς διαφορά. Επίσης εδώ σε μοντέλο AEG http://www.skroutz.gr/s/3590/AEG-S75398KG38.html γράφει στις αξιολογήσεις πως έχει αλλάξει αντίσταση 3 φορές. Σε όλα έχει αισθητήρα ο οποίος ενεργοποιεί την αντίσταση οταν έρθει η ώρα για την απόψυξη (στο δικό μου έχει χρονοδιακόπτη 8 ωρών). Την αντίσταση μπορείς να την ελέγξεις με πολύμετρο στην θέση Ωhm για συνέχεια. Με το ψυγείο εκτός πρίζας και τους ακροδέκτες στα άκρα της αντίστασης.Κάτι άλλο που θα προσέξεις αν είναι πρόσφατη η αλλαγή του συμπιεστή είναι στο πίσω κάτω μέρος που βρίσκεται ο συμπιεστής αν κάποιο από τα σωληνάκια είναι άσπρο. Αυτό έχει να κάνει με την προσθήκη freon από ότι μου είπε ο τεχνικός. Αν είναι παραπάνω θα είναι παγωμένο και θα επικοινωνήσεις με τον τεχνικό να σου αφαιρέσει freon. Επειδή εγώ είμαι άσχετος και δεν τα γράφω καλά, θα πρότεινα να περιμένεις κ απάντηση από κάποιον έμπειρο. Ο αισθητήρας και η αντίσταση λογικά βρίσκονται πίσω από το πλαστικό της κατάψυξης. Ο αισθητήρας πάνω σε κάποιο από τα σωληνάκια και η αντίσταση στο κάτω μέρος του στοιχείου. (evaporator coils).

Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vp74 : 05-08-15 στις 12:17

Μέλος
    Όνομα
    Λευτερης
    Περιοχή
    Θεσ/νικη

Προεπιλογή

Ευχαριστώ πάρα πολυ για την απάντηση καποια στιγμή θα το ανοιξω να το ψάξω.

Παρόμοια Θέματα

1. [Daewoo] Αντικατάσταση αντίστασης απόψυξης
    από LedZep στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-11-14, 10:40
  2. ψυγείο intesit 13 nf πρόβλημα απόψυξης
    από Antonis12 στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-03-09, 19:38

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι