Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη agis68
    Μέλος
    Όνομα
    Αγις
    Περιοχή
    ΑθΗΝΑ Πατήσσια

Excamation πρόβλημα έναρξης σε Ubuntu

Καλησπέρα στη παρέα. Εχω ενα λάπτοπ με εγκατεσημένα από εμένα εδώ και 16 μήνες window 7 ultimate και linux ubuntu studio 14,04. Ολα δουλεύαν ρολόι μέχρι σήμερα. Μπαίνει στα Windows αλλά όχι στο linux.Μόλις επιλέγω για linux με πάει πάλι στην αρχική οθόνη του bios. Tα αρχεία μου στο linux μπορώ να τα δω στα windows μέσω του ext2explorer. Δεν φάινεται κάτι να έχει πειραχτεί αλλά ποιός ξέρει? Μέσω του CD του ubuntu που έβαλα ΔΕΝ υποστηρίζει repair. Ti μου προτείνεται να κάνω? Δυστυχώς μέσω του ext2 δεν μπορώ να κάνω μαζική μετακίνηση για backup των δεδομένων μου που είναι πάρα πολλά μια και έχω 1 Τ δίσκο και το μισό είναι στο linux και περίπου είναι κάπου 280GB σε δεδομένα πολύτιμα.....

Τι προτείνετε????
    Κρατήστε μια αντίσταση... στους χαλεπους καιρους

Το avatar του χρήστη xlife
    Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Οταν ανοίγει ο υπολογιστής στον grub ψάξε να κάνεις εκκίνηση με παλιότερο kernel. Κάπου λέει previous linux version και λογικά θα έχει αρκετά.Δοκίμασε αν μπαίνει με κάποιον άλλο kernel. Αν δεν μπαίνει πάτα το e στον grub και βάλε εδώ αυτά που σου γράφει.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Τριπολη

Προεπιλογή

Βαλε ενα live linux και κάνε back up. Μετα κάνε ότι θες ξανά πέρασε τα λίνουξ αν θες. Κατέβασε το dvd του ubuntu μήπως απο εκεί κάνει repair. Κάτι παιζει με το bootloader.
    Eπισης αφού τα linux χειρίζονται μια χαρά τα NTFS γιατί να τα φορτώνεις όλα στο ext και όχι σε ενα partition αποθήκευσης παράλληλα με τα windows;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη geob : 29-04-15 στις 21:44

Το avatar του χρήστη agis68
    Μέλος
    Όνομα
    Αγις
    Περιοχή
    ΑθΗΝΑ Πατήσσια

Προεπιλογή

Δεν εκκινούσε με καμιά κυβέρνηση οπότε με LiveCD έκανα backup τα αρχεία μου και το ξαναεγκατέστησα......μια χαρά δουλεύει τώρα αν και δεν γνωρίζω την αρχική αιτία του προβλήματος.....
    Κρατήστε μια αντίσταση... στους χαλεπους καιρους

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας