Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή Πρόβλημα με ενισχυτή οργάνου

Γειά σας! Είμαι καινούργιος και άπειρος στα ηλεκτρονικά αλλά έχω το μικρόβιο χρόνια τώρα. Οι γνώσεις μου περίορίζονται στο πως να αλλάξω ένα πυκνωτη η εναν αντιστατη, πως να τους μετρήσω κτλ.έχω εδώ και χρόνια έναν ενισχυτή και ήταν καιρό χαλασμένος κι έτσι αποφάσισα να τον φτιάξω. Το πρόβλημα του είναι ότι όταν συνδέω το μπουζούκι μου βγάζει τον ήχο πάραμορφωμένο.κάτι σαν distortion φανταστείτε. Να σημειώσω ότι έχω αλλάξει όλους τους ηλεκτρολυτικους έτσι για σιγουριά, και έναν καμενο αντιστατη. Εξακολουθεί όμως να παραμένει το πρόβλημα. Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφίες.θα εκτιμούσα πολύ τις γνώμες σας.

Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannis far : 04-10-14 στις 17:00

Το avatar του χρήστη geostrom
    Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Ηράκλειο

Προεπιλογή

Γιάννη αν έχεις παλμογράφο και γεννήτρια θα μπορουσα να βοηθήσω αλλα γενικώς πιστεύω αν και αυτο μπορεί να ειναι αντιδεοντολογικο για ενα φορουμ οτι δια αλληλογραφίας δεν ειναι σωστό να προσπαθούμε μια επισκευή αν το άτομο που ρωτάει δεν ειναι γνώστης του θέματος τουλάχιστον σε βασικό επίπεδο αυτού που επισκευάζει οστε να μπορεί να παραθέτει τους ελέγχους που έκανε αρχικά και τα αποτελέσματα που πηρε και να κάνει αν του ζητηθεί μια μετρηση χωρίς να κινδυνεύει και η ασφάλεια του ιδιου η του μηχανήματος .
    καλό ειναι που θέλεις να ασχοληθείς πάντως αλλα θα σου πρότεινα να το κάνεις με κάτι πιο light , σε περίπτωση που το έχεις βάλει πείσμα να επισκευάσεις αυτο πάντως πες τι διαθέτεις απο εξοπλισμό και ολο και μια βοήθεια θα πάρεις .

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απόκριση. Η αλήθεια είναι ότι έχω επισκευάσει και πιο Light συσκευές και η πλάκα είναι ότι το συγκεκριμένο το πήγα σε δύο ηλεκτρονικούς και δεν μπόρεσαν να το φτιάξουν. Από όργανα έχω μόνο ένα πολυμετρο και θα πάρω τη Δευτέρα και ένα καπασιτομετρο. Ίσως να μη μπορώ αν βγάλω άκρη χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό αλλά έστω κι μια γνώμη του στυλ μπορεί να είναι αυτό η εκείνο μπορεί να με βοηθήσει. Αλλά ίσως μπορέσω και βρω εργαλεία. Και πάλι ευχαριστω

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

φιλε μου οι γνωσεις και η εμπειρια σου δεν επαρκουν για την επισκευη του. μηπως να πηγαινες σε καποιον με περισσοτερες γνωσεις την συσκευη σου?

Παρόμοια Θέματα

1. [Τελικός Ενισχυτής] Πρόβλημα με ενισχυτή Ground Zero
    από sandri στο forum Eνισχυτής, Home Cinema & HiFi
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-05-14, 23:05
  2. Πρόβλημα με λαμπάτο ενισχυτή
    από jimakos στο forum Eνισχυτής, Home Cinema & HiFi
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-09-10, 15:49
  3. Πρόβλημα με ενισχυτή ήχου 7W
    από stauroskan στο forum Eνισχυτής, Home Cinema & HiFi
    Απαντήσεις: 9