Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4
    Το avatar του χρήστη perithess
    Μέλος
    Όνομα
    Περικλής
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή 29pt9512 L06.1E AA 3-7 flash

Έχω την τηλεόραση Philips 29pt9512 με σασί L06.1E AA. Τώρα τελευταία κόλλησε στο standby και αναβοσβήνει 3 φορές το λέντ και μετά 7 φορές. Επειδή δεν έχω χρόνο να ψάξω στην πλακέτα αρκετά τώρα υπάρχει κάτι συνηθισμένο με αυτούς τους κωδικούς. Κάπου διάβασα ότι είναι η πλακέτα του ssb και δεν αξίζει η επισκευή της. Καμία γνώμη από τους ειδικούς?
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μέλος
    Όνομα
    Περικλής
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Καλημέρα. Την άνοιξα και βρήκα αλλαγμένο το υψηλής (bu2520) το οποίο ο προηγούμενος είχε βάλει το Bu2575 και ήταν καμένο. Επίσης είχε αλλάξει μερικούς πυκνωτές εδώ και εκεί αλλά όχι όλους. Έχω βρει bu2520 από άλλο σασί, να το αλλάξω? Επίσης δεν βρήκα κάτι άλλο καμένο ούτε από αυτά που έχει κυκλωμένα εδώ http://obrazki.elektroda.net/55_1211130518.jpg Πείτε καμιά γνώμη γιατί έχω καιρό να παίξω με το σπορ και τα έχω ξεχάσει (με έφαγαν οι μικροκοντρόλερ )
    Σχέδιο εδώ http://michel92.free.fr/Schemas/Phil...x/L06.1EAA.pdf
    Διαπιστώνω ότι ο τύπος πρέπει να έχει κάνει τρελή μόντα γιατί έχει αλλάξει την βάση από την πλακέτα της τηλεόρασης και έκανε μια τρύπα επλέον που χρειαζόταν για ένα πιν έκοψε μερικούς διαδρόμους και τους κόλλησε και τελικά έβαλε ένα καλωδιάκι για να το πάει στην αρχική θέση. Όλο τίγκα στις ψυχρές. (φωτο μετά )
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη perithess : 19-06-14 στις 12:46

Μέλος
    Όνομα
    Περικλής
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Επανέρχομαι στο θέμα με την τηλεόραση να δουλεύει. Βρήκα αρκετούς μικρούς πυκνωτές με μεγάλο esr (ολικό recap). Την άφησα να δουλέψει αλλά όχι για πολύ με τον φόβο να μην ξανακαεί το υψηλής. Έχω ένα θέμα με τον πυκνωτή 1μ/250v είχε ηλεκτρολυτικό, εγώ έβαλα προσωρινά ένα τέτοιο και δούλεψε. Ο καινούργιος που πήρα έχει πολύ υψηλή εσ. αντίσταση παρόλο που είναι 1μ/350v ηλεκτρολυτικός και αναρωτιέμαι τι να κάνω, να το αφήσω έτσι η να βάλω αυτόν που πήρα ή να ψάξω να βρω άλλο? το ρωτάω γιατί στο σχηματικό εκεί δίπλα έχει το τριγωνάκι αλλά δεν είναι ξεκάθαρο για ποιο λόγο, Παρακαλώ την συμβουλή σας. (σχηματικό έχει πάνω).
    Ευχαριστώ

Το avatar του χρήστη Papas00zas
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Καστοριά

Προεπιλογή

Προφανώς διότι μάλλον παιζει ρόλο ως αποζευκτικός-και επειδη σε τετοια ταση μονο ηλ/κό. Δεν ξερω με σιγουριά να το απαντήσω
    Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
    (2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
    VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!

Παρόμοια Θέματα

1. [Σταθερός Η/Υ] flash bios με black screen?
    από Fu Manchu στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-04-13, 22:53
  2. Sony KV-29CL11E 5 flash το ledaki....
    από Lefteris1977 στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-07-11, 22:13
  3. 4 flash
    από georgees στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-04-11, 14:25
  4. Flash-άρισμα κινητού SHARP 703...
    από Γιώργος Ανώνυμος στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-02-10, 09:37
  5. Επισκευή usb flash