Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 3 από 3

Θέμα: AMC AV81HT THX

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Χρηστος
    Περιοχή
    Αττικη

Προεπιλογή AMC AV81HT THX

Χαλασε το τηλεχειρηστηριο του με αποτελεσμα δεν μπορω να επιλλεξω πηγη, tuner, cd, ld ουτε φορμα ηχου, stereo, mono ,dolby. Εκτος αυτου, δοκιμαζοντας να παιξω CD, το μηχανημα ειναι στις επολλογες cd και stereo, συμβενουν τα εξης. Ακουγεται ενα βουισμα απο τα mildrange μεγαφωνα των ηχειων (Roister Steles 130), επισης στρεφοντας το ποτενσιομετρο για να δυναμοσω τον ηχο, αυξανει η ενταση ηχου, αλλα πολυ λιγοτερο απο οτι παλαιοτερα. Μπορω να κανω κατι μονος μου στο σπιτι για να εστιασω σε πια συσκευη ειναι το προβλημα? Τα μηχανηματα ειναι παλαια ογκοδη και βαρια και δυσκολο να βρω τις αντιπροσωπειες. Συμφερει να ασχολιθω η να κοιταξω για αντικατασταση? Υπαρχουν τεχνικοι που θα μπορουσα να ζητησω βοηθεια στο προβλημα με καποιο λογικο εξοδο η δεν αξιζει ο κοπος? Τελικος ειναι ο Rotel RB985THX. Ξεροντας οτι υπαρχουν αρκετοι γνωστες σε αυτο το σαιτ, θα εκτιμουσα καπιες συμβουλες. Επιδει μου εχουν συμβει και καπιες αλλες ζημιες σε μηχανηματα, τελευταια,(tv-cdp) ειμαι λιγο βραχυκυκλομενος και δεν ξερω τι να πρωτοκανω

Το avatar του χρήστη geostrom
    Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Ηράκλειο

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Χρηστος
    Περιοχή
    Αττικη

Προεπιλογή Συνεχεια στο θεμα

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από geostrom Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευαχαριστω, σηγουρα θα επικοινωνιασω μαζυ τους για περισσοτερες λεπτομερειες. Θελω να πω δυο πραγματα ακομα για την AMC. Ειδα στο site τους, οτι εχουν καποιον αντιπροσωπο στο Μαρουσι. Δεν ξερω αν επιτρεπεται να πω ονομα. Πηρα στο τηλεφωνο που εχουν,αλλα ανηκει σε νεο ιδιοκτητη, πηγα στην διευθηνση που δινουν αλλα βρηκα διαφορετικο ενοικο. Τους εστειλα ενα e-mail σχετικα και μου απηντησαν 'λυπουμαστε που η εν λογω εταιρεια δεν λειτουργει πια, ψαχνουμε να βρουμε αντιπροσωπο στην Ελλαδα. Πηγαινετε σε καποιο σερβις της περιοχης σας κι αν χρειαστειτε καποιο ανταλλακτικο επικοινωνηστε μαζυ μας για να το στειλουμε. Απο οτι καταλαβα μπορει η επισκευη να κοστησει πολυ περισσοτερο απο οτι αξιζει σημερα το συγκεκριμενο μηχανημα.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας