Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 26

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή Nvidia Geforce 8600M GT κάνει σπασίματα

Καλησπέρα.Έχω έναν Acer 5920G με μια Nvidia Geforce 8600M GT.Εδώ και καιρό μου κάνει σπασίματα στην οθόνη.Τι να κάνω?

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    athens

Προεπιλογή

καλημέρα , πρέπει να ειναι αποσπωμενη η καρτα , ευκολα ανοιγει ,βγαλε το πισω καλυμα , ξεβιδωσε το μεγαλο πλαστικο και τις μπρος περιφερειακες βιδες για να σε βοηθησει να βγαλεις την ψυκτρα . και θα καθαρισεις σκονες και θα βάλεις πάστα και θα τσεκαρεις

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Καλημέρα.Το έκανα αυτό.Τα καθάριστα όλα.Πάστα είχα βάλει πριν απο έναν χρόνο.Είδα ότι είχε και δεν έβαλα.

Το avatar του χρήστη toni31
    Μέλος
    Όνομα
    Αντώνης
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Stanley Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα.Το έκανα αυτό.Τα καθάριστα όλα.Πάστα είχα βάλει πριν απο έναν χρόνο.Είδα ότι είχε και δεν έβαλα.
    Είχες βάλει μόνο πάστα χωρίς χαλκό?

Μέλος
    Όνομα
    Γρηγόρης
    Περιοχή
    Κορυδαλλός

Προεπιλογή

Eαν εχεις βγαλει το Thermal pad (ειναι σαν μπλε αυτοκολλητο) που ειχε απο το εργοστασιο τοτε η απλη παστα (πχ arctic silver 5) δεν αρκει,επειδη απεχει η GPU απο την ψυκτρα,οποτε χρειαζεσαι κατι τετοιο:http://www.ebay.co.uk/itm/Sony-Dell-...item3381249880 (αυτο ειχα παρει εγω αλλα ισως θελεις λιγο πιο χοντρο (πχ στα 0.8 mm).Kατεβασε το προγραμμα hw monitor απο εδω http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html και δες τι θερμοκρασιες φτανει η GPU.Ετσι χρειαζεται να βαλεις shim pad (εαν δεν εχεις βαλει) και arctic silver,μην ξεχνας ομως οτι η συγκεκριμενη καρτα της nvidia βγαζει προβληματα.Δες αρχικα τις θερμοκρασιες και πες μας.

Εdit:@toni31 μαζι γραφαμε

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Λοιπόν.Η θερμοκρασία στο GPU όταν απλά σερφάρω στο ιντερνετ η βλεπω απλα μια ταινία κυμαίνεται γύρω στους 75 βαθμούς.Όταν όμως το ζορίζω,παίζω π.χ. κάποιο game τότε ανεβάζει στα 90-105 βαθμούς.Το ξέρω ότι η συγκεκριμένη κάρτα είναι προβληματική(Ποτέ ξανά Nvidia) αλλά έχω ήδη αλλάξει μια φορά κάρτα πριν 2 χρόνια.Το μπλε αυτοκολλητο που είναι για να σας πω αν το έχω βγάλει.

@Toni είχα βάλει απλά τη πάστα.

Το avatar του χρήστη toni31
    Μέλος
    Όνομα
    Αντώνης
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από angel_grig Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eαν εχεις βγαλει το Thermal pad (ειναι σαν μπλε αυτοκολλητο) που ειχε απο το εργοστασιο τοτε η απλη παστα (πχ arctic silver 5) δεν αρκει,επειδη απεχει η GPU απο την ψυκτρα,οποτε χρειαζεσαι κατι τετοιο:http://www.ebay.co.uk/itm/Sony-Dell-...item3381249880 (αυτο ειχα παρει εγω αλλα ισως θελεις λιγο πιο χοντρο (πχ στα 0.8 mm).Kατεβασε το προγραμμα hw monitor απο εδω http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html και δες τι θερμοκρασιες φτανει η GPU.Ετσι χρειαζεται να βαλεις shim pad (εαν δεν εχεις βαλει) και arctic silver,μην ξεχνας ομως οτι η συγκεκριμενη καρτα της nvidia βγαζει προβληματα.Δες αρχικα τις θερμοκρασιες και πες μας.

Εdit:@toni31 μαζι γραφαμε
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Stanley Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν.Η θερμοκρασία στο GPU όταν απλά σερφάρω στο ιντερνετ η βλεπω απλα μια ταινία κυμαίνεται γύρω στους 75 βαθμούς.Όταν όμως το ζορίζω,παίζω π.χ. κάποιο game τότε ανεβάζει στα 90-105 βαθμούς.Το ξέρω ότι η συγκεκριμένη κάρτα είναι προβληματική(Ποτέ ξανά Nvidia) αλλά έχω ήδη αλλάξει μια φορά κάρτα πριν 2 χρόνια.Το μπλε αυτοκολλητο που είναι για να σας πω αν το έχω βγάλει.

@Toni είχα βάλει απλά τη πάστα.
    έχει κενό διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά πρέπει να είναι 0,5mm - 0,6mm θα το κάψεις!

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-05-17, 02:36
  2. [Άλλη] Το ψυγειο δεν μπορει να κάνει ψύξη
    από antiprosopos στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-05-13, 17:17
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-01-13, 09:31
  4. geforce 9600 κοκκινες γραμμες
    από jakektm στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 4