Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 5 από 5
    Το avatar του χρήστη μιμηςκ
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    δημήτρης
    Περιοχή
    αθήνα

Προεπιλογή ηλεκτρολογικά

Προχτές έπεσε κεραυνός κοντά στο σπίτι μου και ταυτόχρονα έγινε διακοπή ρεύματος. Απο τότε κάθε 5-6 ώρες μου έριχνε τον ρελέ διαρροής .έψαξα όλες τις γειώσεις και ουδέτερους .έσφιξα οπου επρεπε και το πλέον ύποπτο ήταν ένα φαρασάκι γείωσης λάσκα , στον καινούριο μου ηλιακό {ταράτσα} ο ρελές διαρροής ειναι geyer ,και υποψιάζομαι οτι κάποια ευαισθησία άρπαξε μετά απο αυτο παρόλο που πέφτει πιο αραιά τώρα .Ο πίνακας μπήκε πριν 5 χρόνια κι επειδή ο ρελές είναι ξεκούραστος αλλά ταυτόχρονα και δαπανηρός θα ήθελα την γνώμη σας πρίν τον ξαναπληρώσω. Σάς ευχαριστώ για την όποια θετική ανταπόκριση και λύση.
    Ο ρελές ειναι τετραπολικός με μεγάλη αντοχή ,σε τριφασικο με νυχτερινό και θερμοσυσσωρευτές και υπάρχουν γειώσεις αντικεραυνικά κι ολα τα απαραίτητα.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Δεν είμαι ειδικός ηλεκτρολόγος .... αλλά ... διαβάζω αρκετά για αυτά . Θα σου έλεγα για την καχυποψία και μόνο (μετά από διακοπή από κεραυνό) .
    Να εξεταστούν εκ νέου (από ειδικό) οι γραμμές της ηλεκτρικής εγκατάστασης ... μπορεί να έχουν υποστεί αλλοιώσεις και θα πρέπει να κάνει έναν διαγνωστικό θερμοέλεγχο στις γραμμές και εξέταση στις μονώσεις αγωγών όλης της ηλεκτρικής εγκατάστασης ... και άλλα πολλά ...

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Πιστευω καποια βλαβη σε καποια συσκευη.ειδικα αν γινευαι καθε συγκεκριμενο διαστημα.ψυγειο ισως.
    Κανε μια δοκιμη και βγαλε το απο την πριζα μετα απο 4-5 ωρες λειτουργιας να δεις θα πεσει?

Το avatar του χρήστη μιμηςκ
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    δημήτρης
    Περιοχή
    αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vasilimertzani Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιστευω καποια βλαβη σε καποια συσκευη.ειδικα αν γινευαι καθε συγκεκριμενο διαστημα.ψυγειο ισως.
    Κανε μια δοκιμη και βγαλε το απο την πριζα μετα απο 4-5 ωρες λειτουργιας να δεις θα πεσει?
    ευχαριστώ κατ αρχήν για την απάντηση .όλα αυτά τα εχω κάνει ένα -ένα με τις συσκευές, πρίζες και γειώσεις ,και με ολα εκτός και χωρίς φορτίο πέφτει ακόμα ,μία φορά σχεδόν ημερησίως-2.Κυριακίδης [ζημιά δεν μου έκανε πουθενά (συσκευές) .ούτε αλλοίωση υπάρχει.

Το avatar του χρήστη lepouras
    Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από μιμηςκ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο ρελές ειναι τετραπολικός με μεγάλη αντοχή ,σε τριφασικο με νυχτερινό και θερμοσυσσωρευτές και υπάρχουν γειώσεις αντικεραυνικά κι ολα τα απαραίτητα.
    μια και έκανα βόλτα στα θέματα(και είπα να το ξυπνήσω αν είσαι ακομα εδώ) θα ήθελα να δω αν τα αντικεραυνικα που λες(αν είναι πίνακα)σε πια θέση είναι ενωμένα. εννοώ πριν το ρελε μετά το ρελλε πριν μετά τις γενικές, πριν μετά το γενικό διακόπτη.
    Να σκέφτεσαι σαν άνθρωπος της δράσης,και να δρας σαν άνθρωπος της σκέψης...
    Ποτέ δεν νικάς έναν ηλίθιο ,θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε κερδίσει λόγο πείρας.
    www.drakotrypa.gr

Παρόμοια Θέματα

1. Ηλεκτρολογικό σχέδιο καταψυκτη
    από ΚΑΤΣΑΒΙΔΗΣ στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-12-12, 08:01

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •