Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 3 από 3
    Το avatar του χρήστη east electronics
    Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή service προενισχυτη KRELL KRC2

Ευαγγελιο θα ελεγα ...ειμαι σιγουρος οτι ο στοχος του συγκεκριμενου κατασκευαστη ηταν αρχικα ταξη και σειρα ...Φιλικοι τυποι μιλανε στο τηελφωνο με τον καθε ενα και εχουν και προθεση να βοηθησουν ..Πραγμα αρκετα σπανιο για μεγαλη εταιρια

Προβληματα ηλικας κουρασμενοι πυκνωτες καποιες ψυχρες κολλησεις ενα δυο ρελαι με προβληματα αλλα για τα χρονια του και την πολυπλοκοτητα της κατασκευης μαλλον αυτα ειναι πταισματα . Με μια ματια στον KRC 3 καποιος θα δει οτι εχει προστεθει αρκετο decoupling στην διασπαρτη επιμερους τροφοδοσια η οποια με αυτη την λογικη δεν εχει και την καλυτερη συμπεριφορα και ακομα και αν δουμε οτι ο καασκευαστης καταναλωνει τουλαχιστον το 60% του χωρου γαι την τροφοδοσια προσεγγισε το θεμα μαλλον φτωχα και δεν ελαβε υποψιν του οτι μεγαλοι πυκνωτες ξεμπαρκοι απο εδω και εκει μετα την σταθεροποιηση δεν ειναι η καλυτερη λυση

Στον KRC 3 αλλα και σε αλλα μηχανηματα ( τοπολογιες τετοιου τυπου ""τοπικης σταθεροποιησης κοντα στην καταναλωση"" χρησιμοποιει η nad αλλα και η Denon ) εχει προστεθει τοπικο decoupling και μαλιστα τον τελευταιο καιρο βλεπω σε καποιες φασεις zobel+ decoupling που ειναι μια κατασταση που ακομα δεν εχω ασχοληθει να εκτιμησω .

Η προσθηκη decoupling στα διασπαρτα rail τροφοδοσιας βελτιωσε την ηδη παρα πολυ καλη εικονα του μηχανηματος .

Παραμενει να εχει προβλημα μετα το recaping στο encoder που ρυθμιζει την ενταση του ηχου απο το πανελ ( απο τηλεκοντρολ ρυθμιζει τελεια ) και ο Αμερικανος ζητησε 129 usd για το εξαρτημα το οποιο ειναι ζουπερ ντουπερ αθορυβο οπτικο encoder με φωτοδιοδους και φωτοαντιστασεις .... αλλα απο την δικια μου πλευρα ειναι μαλλον μια δυσκολη αποφαση γιατι παρολο οτι ο πλαμογραφος και τα οργανα μιλανε για βλαβη στον επεξεργαστη ο Αμερικανος μιλαει μονο για το encoder ...

Touch call γιατι αν πληρωσεις 130 δολλαρια για το encoder αλλα τελικα φταιει ο επεξεργαστης προφανως σε περιμενουν αλλα 400...

enjoy some photo ( αφου μας πηδηξε η ΟΤΕΝΕΤ μετα την αναβαθμιση που εκανε στην πλατφορμα της )
    SERVICE ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΧΟΥ
    east_electronics@yahoo.gr
    www.eastelectronics.gr ε

Το avatar του χρήστη aris285
    Μέλος
    Όνομα
    Αρης
    Περιοχή
    Ελευσινα

Προεπιλογή

Ωραιο μηχανακι Σακη.
    γιατι δεν κανεις μια δοκιμη με ενα κοινο encoder για να το τσεκαρεις?

Το avatar του χρήστη east electronics
    Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

το ενκοντερ δινει πληροφορια σε δυο φωτο αντιστασεις των οποιων την τιμη διαβαζει ενας μικροπροσεσορας αρα συμβατο ενκοντερ δεν μπορει να υπαρχει πρεπει αν αγορασεις ενα απλο να προσομοιωσεις το κυκλωμα και μετα να δωσεις την πληροφορια σε ενα προσεσορακι το οποιο κοστιζει 400 ανβρω .... Δεν νομιζω κουμπαρε ....δεν εχω απολυτως καμμια ορεξη να πληρωνω προσεσορα στον πελατη ....
    SERVICE ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΧΟΥ
    east_electronics@yahoo.gr
    www.eastelectronics.gr ε

Παρόμοια Θέματα

1. [HiFi] service Nakamichi 420 ( προενισχυτης ) δεν εχω κατηγορια ματια μου !!!
    από east electronics στο forum Eνισχυτής, Home Cinema & HiFi
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-09-12, 09:56
  2. Προενισχυτής surround SONY
    από mits στο forum Υπόλοιπες Λευκές Συσκευές
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-08-11, 16:41

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι