Γειά σας, έχω το HTC HD2 και πριν αρκετό καιρό σταμάτησε να ανταποκρίνεται η touch screen του χωρίς κάποιο ιδιαιτερο λόγο. Το έχω στήλει για Service καθώς είχα εγγύηση και μου είπαν ότι το λάθος είναι δικό μου και οτι το έχω ρίξει ή κάτι τέτοιο και δεν μου το κάνουν. Έχω ψάξει σε αρκετά Forum και είδα πως και άλλη έχουν το ίδιο πρόβλημα...ξέρει κανείς απο σας κάτι για αυτό το θέμα. Κάποια πιθανή λύση ίσως...
Αν ψάξεις ebay σιγουρέψου οτι θα πάρεις LCD assembly και όχι σκέτη αφής γιατί αυτά συνήθως έρχονται κολλημένα στο εργοστάσιο. Είναι και αφής και οθόνη μαζί.
Αλλιώς θα κλαίς.
Δεν παίζει να αλλάξεις σκέτη αφής απλά.
Έχω ανοίξει αρκετά HTC λόγω δουλειάς παλιότερα, ακόμα και η αντιπροσωπεία αλλάζει οθόνη και αφής μαζί (έτσι έρχονται απο το εργοστάσιο). Τα υπόλοιπα είναι για να σου παίρνουν λεφτά οι κινέζοι. http://leosedf.blogspot.com/2011/04/...en-change.html
P2050044.jpgαυτη η οθονη απο το hd2 την αλλαξα προχθες απο ενα τηλεφωνο και μιας και την ειχα την εβαλα λιγο στον προνθερμαντηρα να λιωσει λιγο η κολα μπας και ξεκολησει αλλα ειναι τοσο δυσκολο που και εγω μετα απο τοσα χρονια ασχολιας την εσπασα..
Χρυσόστομε σαν επίσημο service έχεις ειδικό φουρνάκι που κάνεις αυτό το πράγμα αλλά ΟΧΙ σε οθόνες, μόνο σε κάτι κουμπιά κλπ και σε συγκεκριμένα μοντέλα.
Όταν ξεκολλήσεις την οθόνη αφής από την οθόνη στην ουσία δεν ξεκολλάς αλλά καταστρέφεις το σφουγγαράκι διπλής όψης που υπάρχει ενδιάμεσα, σχεδόν απίθανο να το ξανακολλήσεις. Ακόμα και αν το κάνεις στο HD2 θα μοιάζει με παράγκα (φυσάει βοριάς απ' το σπασμένο μου το τζάμι). Δεν κλείνει σωστά η συσκευή.
ετσι ειναι.σε καποια κινητα σε αντιστοιχη φαση υπαρχουν χωρια αυτα τα εξαρτηματα αλλα για να παρεις και τα δυο και να τα ενωσεις και οχι να ξεκολησεις το καλο απο τα δυο και να ξανακολησεις.
στο youtube φαινοταν πολυ απλο και ειπα να το δοκιμασω.. μεγαλο λαθος :P
τελικα πηρα και τα δυο μαζι αλλα εχω ενα μικροοοοοο προβληματακι.. το ολο εξαρτημα ηταν κολλημενο πανω στο .. σασι με κατι σαν ταινια διπλης οψης το οποιο πλεον δεν κολλαει... καμια ιδεα για το πως θα μπορουσα να το κολλησω παλι; ταινια διπλης οψης; logo ?