Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4

Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Πειραιας

Προεπιλογή πατεντα σε ανεμιστυρα

καλησπερα καταρχιν συγνωμη αν το εβαλα σε λαθος κατηγορια αλλα ηταν η μονη που μου κολαγε πιο πολυ..
    λοιπον σκεφτηκα να κανω κατι για εφε επειδη μ αρεσει ο φωτισμος θελω να βαλω 2-3 λεντ σε εναν τετοιο ανεμιστηρα http://www.inoxshop.gr/2283-2921-large/-.jpg να τα βαλω πανω στο προστατευτικο του και να δουλευουν οταν δουλευει ο ανεμιστυρας δηλαδη με την κινηση ..
    τι χρειαζομαι και ποσο ευκολο ειναι γιατι δεν ειμαι επαγγελματιας... Ευχαριστω. αααα και κατι αλλο που ξεχασα ο ανεμιστυρας ειναι 50Watt
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη turboallani : 04-09-12 στις 00:00

Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Πειραιας

Προεπιλογή

ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ πειτε μου τι τροφοσοτικα να παρω και ποια λεντ και να το συνδεσω στον ανεμιστυρα ωστε να παιρνει ρευμα μονο οταν τον ανοιγω.

Το avatar του χρήστη windmill82
    Μέλος
    Όνομα
    windmill82
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προεπιλογή

για να τροφοδοτησεις 2-3 led μπορεις να βρεις εναν παλιο φορτιστη κινητου τηλεφωνου και σε σειρα με τα led βαλε μια αντισταση μικρη, 470Ω . Δως του 220 απο την κυρια τροφοδοσια του ανεμιστηρα αλλα για να μη μενουν αναμενα συνεχως βαλε ενα μικρο διακοπτακι που θα ενεργοποιεις ξεχωριστα τον φωτισμο . ΠΡΟΣΕΧΕ με τα 220 μη σε χτυπησουν!!!! Επισης οτι συνδεσμολογια κανεις φροντισε να την μονωσεις καλα.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Κόλλησε καλά πίσω από τα πτερύγια μαγνήτες .... στην συνέχεια βρες κάποια έτοιμα πηνία ... και τα πηνία κόλλησε τα με θερμοπίστολο στο πλέγμα κοντά στους μαγνήτες ... στην συνέχεια στα άκρα του πηνίου σύνδεσε το Led .

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας