Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή Κασσετόφωνο OTAKE

χαίρετε παίδες έχασα το idler απο αυτο το πανάρχαιο αλλα και ωραίο κασσετόφωνο[στην επισκευή του]
    ξέρει κανείς τιποτα? [που θα βρώ καινούριο - τι μπορεί να ηταν - πως να το ζητήσω]
    ευχαριστώ
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gRooV : 14-07-12 στις 17:30

Το avatar του χρήστη Papas00zas
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Καστοριά

Προεπιλογή

Βρε!!!! Έχω κι εγώ ενα παρόμοιο, αλλά σε χειρότερη κατάσταση από το δικό σου-μάλλον λείπουν εξαρτήματα.
    Το idler είνι μήπως εκείνος ο βαρύς δίσκος που εφαπτεται με το capstan και τραβάει την ταινία;
    Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
    (2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
    VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!

Το avatar του χρήστη perithess
    Μέλος
    Όνομα
    Περικλής
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Μπορείς να ψάξεις σε μαγαζιά ηλεκτρονικών που υπάρχουν από το 80-90 αν τους έχει μείνει τίποτα απο στοκ. Να δεις μήπως υπάρχει τίποτε στο internet (που δεν νομίζω), και αφού δεν βρεις τίποτε πρέπει να βάλεις την φαντασία σου να δουλέψει, να σκεφτείς πως ήταν το παλιό και να βρεις κάτι παρόμοιο με αυτό για να το βάλεις στη θέση του έτσι ώστε να γυρνάει έστω και λίγο. Μπορεί να είναι από ένα ροδάκι από τηλεκατευθυνόμενο, ένα οποιοδήποτε λαστιχάκι σε αυτό το μέγεθος ή ακόμα πιο σίγουρο και απλό η επίσκεψη σου σε ένα κατάστημα με Ο-ρινγ που θα είναι πρόθυμο να βοηθήσει. Ό,τι χρειαστείς ρώτα μας. Καλή επιτυχία.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

ωραίος πάω μπουρίωτη να ψάξω

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι