καλησπερα εχω στην εν λογο tv κ μου καει το bu υψηλης τα 135v τα εχω την εξοδο κ λαμπα μου αναβει κανονικα καμια βοηθεια το bu το καει κατευθειαν
καλησπερα εχω στην εν λογο tv κ μου καει το bu υψηλης τα 135v τα εχω την εξοδο κ λαμπα μου αναβει κανονικα καμια βοηθεια το bu το καει κατευθειαν
πυκνωτης buster διπλα απο το bu ?
καλος ειναι
Αν είναι kv29cl11e το ποιο πιθανόν εκτός από τον μ/σ υψυλής είναι να έχει φάει και την mpu.
δεν τον αλλαξα μετραει καλος αυριο θα τον αλλαξω κ θα ενημερωσω σας ευχαριστω για το ενδιαφερων
Γιώργο για να μην τον αγοράσεις και σου μείνει μετά έλεγξε όπως λέει και ο Σπύρος μην σου έχει κάψει τον επεξεργαστή.Για να το καταλάβεις κοντά του συνήθως καίει μια αντίσταση SMD και μία δίοδο SMD.
καλημερα σας αλλαξα τον buster ειδα μηπως εχει καμια αντισταση smd καμενη στον επεξεργαστη δεν ειδα καμια την αναψα κ μου το ξανακαψε κατευθειαν μαλλον μετασχηματιστης??????
Για να δεις την αντισταση αν ειναι σκασμενη κοντα στο επεξεργαστη θελει καλο φως και μεγενθυτικο φακο.Συνηθως σ αυτες τις τηλεορασεις για να παιξει θελει τρανζιστορ.μετασχηματιστη και επεξεργαστη tda 9394.
ειδα μια αντισταση εχουν φυγη τα γραμματα απο πανω αλλα μετραει 7.5κω μηπωσ εχει καποιοσ το σχεδιο να δω αν ειναι σωστη