Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 6 από 6

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή 22''Samsung 2232BW-Παρακαλώ Βοήθεια!!!

Παιδιά γεια χαρά σε όλους
    Θα ήθελα την βοηθειά σας
    Αρχικά να πω ότι δεν είμαι καν ηλεκτρονικός ( είμαι πληροφορικός)
    Μου χάρισαν μια οθόνη 22''Samsung 2232BW η οποία έχει ένα μικρό μειονέκτημα !!!!!
    δουλεύει όποτε θέλει......
    Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος όχι ακριβώς όποτε θέλει , αλλά αφού την ανάψεις κάνει περίπου 30-60 λεπτά για να πάρει μπρος
    Στο μεταξύ διάστημα ( μέχρι να δουλέψει ) το led από το κουμπί που την ενεργοποιεί κάνεις σαν να αναβοσβήνει. Οταν τελικά δείξει εικόνα τότε το led παραμένει σταθερά αναμένο και από εκεί και μετά η οθόνη λειρουργεί κανονικά χωρίς άλλες παρενέργειες ( τουλάχιστον αυτό έχω παρατηρήσει μέχρι τώρα ). Έχει κανένας άποψη για το τι μπορεί να φταίει. Θέλω να την φτιάξω γιατί θεωρώ ότι είναι κρίμα να πάει στα σκουπίδια ( εκεί θα την πετούσε ο προκάτοχος αν δεν μου την χάριζε ).
    Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Μέλος
    Όνομα
    Νικόλαος
    Περιοχή
    Θεσ/νίκη

Προεπιλογή

Από ότι καταλαβαίνω κάποιο πρόβλημα με τους πυκνωτές πρέπει να είναι στο κύκλωμα τροφοδοσίας. Αν έχεις τις γνώσεις, άλλαξε τους...

Το avatar του χρήστη alex504
    Μέλος
    Όνομα
    ΑΛΕΞΙΟΣ
    Περιοχή
    ΔΑΦΝΗ-ΜΑΡΟΥΣΙ

Προεπιλογή

Άνοιξε προσεκτικά την τηλεόραση πρόσεχε που πηγαίνουν οι φισες
    Πάρε στα χεριά την πλακέτα του τροφοδοτικού και κοίταξε προσεκτικά ποιοι πυκνωτές είναι φουσκωμένοι δηλαδή σκασμένοι και άλλαξε τους πρόσεξε η θερμοκρασία των πυκνωτών να είναι 105 c
    Καλή επιτυχία

Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παιδιά ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις
    Μια ερώτηση
    Οι πυκνωτές έχουν πολικότητα ? ( δεν ξέρω αν το θέτω σωστά..) εννοώ όπως και να τα συνδέσω τα "ποδαράκια" τους είναι το ίδιο ή θα πρέπει να προσέξω?
    Ευχαριστώ και καλή μου επιτυχία....

Το avatar του χρήστη dalai
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

εχουν πολικοτητα .Να σημειωνεις (αν δεν ειναι ηδη) σε πια τρυπα μπαινει το πλην ποδαρακι ,απο αυτα που βγαζεις για αλλαγη.
    Συνηθως οι φουσκωμενοι πυκνωτες σβηνουν τελειος την οθονη .
    Σε ενα παρομιο προβλημα με την δικια σου οθονη, δεν ειχε φουσκωσει εμφανος κανενας πυκνωτης. Αναγκαστικα να τους αλλαξω ολους για να δουλεψει. ΜΕτα που μετρησα ειδα οτι ειχαν πεσει πολυ οι χωριτηκοτητες τους.Οποτε υπαρχει περιπτωση να σου συμβει το ιδιο και να μην βλεπεις φουσκωμενους πυκνωτες
    "Αν εισαι ηλεκτρονικος, μπορεις να κανεις τα παντα!!"

Το avatar του χρήστη alex504
    Μέλος
    Όνομα
    ΑΛΕΞΙΟΣ
    Περιοχή
    ΔΑΦΝΗ-ΜΑΡΟΥΣΙ

Προεπιλογή

Όλοι οι ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές να ξέρεις έχουν πολικότητα εκτός από κάποιες περιπτώσεις που δεν έχουν και είναι για άλλη περίπτωση
    Οι ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές έχουν δυο ποδαράκια το μακρύ πόδι είναι ο θετικός πόλος και φυσικά το άλλο ποδαράκι το οποιο είναι κοντό είναι ο αρνητικός πόλος
    Σε κάθε περίπτωση πάνω στη πλακέτα σου δείχνει πως πάει ο πυκνωτής έχει το + και το –
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex504 : 17-10-11 στις 21:51

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας