Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 12

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Θοδωρής
    Περιοχή
    patra

Προεπιλογή τηλεοραση απο καρεφουρ

είχα πάρει μια τηλεόραση 14" απο το εν λόγω κατάστημα αλλά τώρα έχω ένα πρόβλημα..
    όταν ανάβω την τηλεόραση μου δείχνει μια άσπρη γραμμή στο κέντρο της οθόνης και η υπόλοιπη είναι μαύρη.
    τι να φταίει? κοπάνισα λίγο την πλακετούλα απο κάτω αλλά τίποτα.. ούτε καν προσπαθησε να δείξει κανονικά..
    μήπως είναι κανας μ/σ? τι να κανω? άσε που όταν την άνοιξα είχε πολύ μαυρίλα μέσα
    γιατί?
    Όποιος χαμογελάει ,όταν όλα γύρω του πάνε στραβά
    σίγουρα έχει σκεφτεί κάποιον για να ρίξει το φταίξιμο...
    ------------------------------------------------
    Τα πράγματα είναι απλά.
    Tο μπέρδεμα είναι να το καταλάβεις..

Το avatar του χρήστη Τρελός Επιστήμονας
    Uploader
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Κλεινόν Άστυ (Μολυσμένες Αθήνες)

Προεπιλογή

Οριζόντια γραμμή στη μέση της οθόνης σημαίνει βλάβη στο κύκλωμα κατακόρυφης σάρωσης (αν κατάλαβα καλά).

Προεπιλογή Re: τηλεοραση απο καρεφουρ

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από soulhealer
    είχα πάρει μια τηλεόραση 14" απο το εν λόγω κατάστημα ....................
    φιλε soulhealer χωρις παρεξηγηση πιστευω θα ηταν πιο χρησιμο αν εγραφες την μαρκα και μοντελο της τηλεορασης παρα το απο που την αγορασες .
    μου φερνει λιγο σαν δισφημιση η επικεφαλιδα ασχετα που πιστευω οτι δεν ειχες τετοια προθεση .

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Πτολεμαΐδα

Προεπιλογή Re: τηλεοραση απο καρεφουρ

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από hlektrologos000
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από soulhealer
    είχα πάρει μια τηλεόραση 14" απο το εν λόγω κατάστημα ....................
    φιλε soulhealer χωρις παρεξηγηση πιστευω θα ηταν πιο χρησιμο αν εγραφες την μαρκα και μοντελο της τηλεορασης παρα το απο που την αγορασες .
    μου φερνει λιγο σαν δισφημιση η επικεφαλιδα ασχετα που πιστευω οτι δεν ειχες τετοια προθεση .
    Αν γράψει και μάρκα και μοντέλο τότε να δεις τι δυσφήμηση θα κάνει :P

Το avatar του χρήστη ggr
    Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

Το προβλημα ειναι σιγουρα στην βαθμιδα κατακορυφης σαρωσης. Συνηθως εχει καποιο ολοκληρωμενο (TDA) κατακορυφο πανω σε ψυκτρα το οποιο ειναι η συγκεκριμενη βαθμιδα. κοιτα αν τροφοδοτειται σωστα, αν εχει ξεκολλησει ο κοννεκτορας που παει στα πηνια κατακορυφης αποκλισης η ακομα και τα πηνια αν εχουν κοπει , και επισης ελεγξε διοδους ασφαλειοαντιστασεις και πυκνωτες.

Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    κρητη

Προεπιλογή

Και γω το ιδιο προβλημα εχω σε μια blaunpunkt δεν θυμαμαι μοντελο,παντως την εχω απο το 1985.Το προβλημα ειναι οτι εχει μια ασπρη γραμμη στη μεση της οθονης.Η υπολοιπη οθονη ειναι μαυρη.Ηχο εχει κανονικα.Εχει κανεις καμια παρομοια tv να μου πει που να ψαξω?

Προεπιλογή

Παιδια, τηλεορασεις δεν μπορεις να επισκευασεις ετσι ευκολα.
    Χωρις τα σχεδια της, και χωρις οργανα (πολυμετρο, παλμογραφο) να ακολουθησεις το σημα, δεν θα κανεις κ πολλα.

Ακομα κ αν ξερεις περιπου σε πια βαθμιδα ειναι η βλαβη σου, που θα ξερεις που ακριβως ειναι η βαθμιδα?
    -There are 10 kinds of people, those that understand binary and those that don't

Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    κρητη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BillGeo
    Χωρις τα σχεδια της, και χωρις οργανα (πολυμετρο, παλμογραφο) να ακολουθησεις το σημα, δεν θα κανεις κ πολλα.

Ακομα κ αν ξερεις περιπου σε πια βαθμιδα ειναι η βλαβη σου, που θα ξερεις που ακριβως ειναι η βαθμιδα?
    Συμφωνω οτι δεν γινονται επισκευες ετσι στα προχειρα.Παντως εχω λυσει πολλα προβληματα σε συσκευες ετσι στο "γονατο"που λενε. Π.χ αν ειναι ενα προβλημα που να εχει παρουσιαστει και σε αλλους γιατι να μη το φτιαξω με την βοηθεια τους(αντκατασταση καποιου ολοκληρωμενου κ.τ.λ).Εξαλλου προσπαθω να αποφευγω του τεχνικους γιατι με εχουν κοροιδεψει παμπολες φορες.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από epistimon
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BillGeo

Συμφωνω οτι δεν γινονται επισκευες ετσι στα προχειρα.Παντως εχω λυσει πολλα προβληματα σε συσκευες ετσι στο "γονατο"που λενε. Π.χ αν ειναι ενα προβλημα που να εχει παρουσιαστει και σε αλλους γιατι να μη το φτιαξω με την βοηθεια τους(αντκατασταση καποιου ολοκληρωμενου κ.τ.λ).Εξαλλου προσπαθω να αποφευγω του τεχνικους γιατι με εχουν κοροιδεψει παμπολες φορες.
    Ναι, συμφωνω. Δεν σου ειπα να πας σε κανεναν μαστορα.
    Αλλα αν ειναι να κανεις κατι ας το κανεις σωστα κ να μαθεις κ κατι.

Και βεβαια συμφωνω οτι μπορει να ειναι κατι απλο η βλαβη, οπως κατι στο τροφοδοτικο,
    αλλα δεν ειναι αυτη η περιπτοση σου σιγουρα.

Οπως κ να εχει φιλε μου καλη τυχη.
    -There are 10 kinds of people, those that understand binary and those that don't

Το avatar του χρήστη east electronics
    Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή τηελορασεις απο καρφουρ

ΟΙ ΤΒ ΤΟΥ ΚΑΡΦΟΥΡ ΕΙΝΑΙ 14 " ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΡΚΕΣ BLUE SKY FIRSTLINE ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ 14" ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΣΣΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΨΥΧΡΕΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΡΤΙΚΑΛ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΟΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΒΕΡΤΙΚΑΛ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ
    regards sakis

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. τηλεοραση Blaupunkt
    από thanos στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-07-07, 00:58
  2. προβλημα με τηλεοραση
    από kostasfra στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-06-06, 13:36
  3. προβλημα στη τηλεοραση