Θαναση δεν ειχα δει οτι ειχες κανει τις μετρησεις και το edit γιατι δεν ειχα ανανεωσει την σελιδα. Αρα το καλωδιο στη κονσολα του Παναγιωτη πρεπει να παει απο το + στο 1 και λογικα θα δουλεψει.
Printable View
Θαναση δεν ειχα δει οτι ειχες κανει τις μετρησεις και το edit γιατι δεν ειχα ανανεωσει την σελιδα. Αρα το καλωδιο στη κονσολα του Παναγιωτη πρεπει να παει απο το + στο 1 και λογικα θα δουλεψει.
Μετρησεις χωρις το γεφυρωμα (+ με 3):
Οταν ο διακοπτης ειναι στην θεση off παιρνω 4.50 Volt στο 1 και c και 0 Volt στο 2 και 3,οταν ο διακοπτης ειναι στην θεση on παιρνω 4.50 Volt στο 1,
4.13 Volt στο c και 3 ενω στο 2 παιρνω 0 Volt.
Μετρησεις με το γεφυρωμα (+ με 3):
Οταν ο διακοπτης ειναι στην θεση off παιρνω 4.50 Volt στο 1 και c και 0 Volt στο 2 και 3,οταν ο διακοπτης ειναι στην θεση on παιρνω 4.08 Volt στο 1,
0.14 Volt στο c, 0 Volt 2, 0.14 Volt στο 3.
Λοιπον, μετα τις δοκιμες (τζιφος ολα) πλεον δεν παιρνω ταση σε κανενα ποδαρακι, ειτε στο On ειτε στο off...αυτο ηταν?? ψηθηκε?
edit: ακυρο, ειχα κανει χαζομαρα με το πολυμετρο...
Τα σημεια Α και Β που ειχες γραψει σε προηγουμενο ποστ ανηκουν στην γειωση.
Για πες μου πως μετρας ακριβως,που βαζεις τα ακρα του πολυμετρου?
δοκιμασε να δεις που καταληγουν τα συρματακια(που συνδεονται οι μπαταριες) πανω στην πλακετα και να μετρησεις τι ταση εχουν μεταξυ τους. Πρεπει να μετρησεις την ταση των μπαταριων. Στην ακραια περιπτωση που δεν κανουν καλη επαφη οι μπαταριες.
το + του πολυμετρου παει στο ποδαρακι που θελω να μετρησω και το - στις μπαταριες. Και τελικα δεν ηταν χαζομαρα μου, οντως πλεον παιρνω 0V σε ολα ειτε σε on ειτε σε off :(. Πριν που εκανα τις δοκιμες κατα λαθος η μια ακρη του καλωδιου αγγιξε το A, μαλλον εχει παθει ζημια...να παρει :(
Για βαλε το κοκκινο του πολυμετρου στο + του gb(στο μεταλλικο που ειναι κολλημενο στην πλακετα στο πλακε και οχι σε αυτο με το ελατηριο) και το μαυρο στο 1 και ο διακοπτης να ειναι στο off τι μετρηση παιρνεις?
Με το οτι το καλωδιο απο το + ακουμπησε στο Α βραχυκυλωσες τις μπαταριες. Και περασε για λιγο αρκετο ρευμα και ειναι πιθανο να επαθε ζημια. Μετρα και τις μπαταριες και πες μας τι ταση εχουν.
Τωρα κανε το ιδιο παλι αλλα το μαυρο τωρα βαλτο στο 3 και βαλε τον διακοπτη στη θεση on την ιδια ταση μετρας?
Που ειναι αυτες οι ασφαλειες?
Παιρνω 2.8V. Οι ασφαλειες ειναι κατω απο εκει που μπαινει η κασετα και δεξια απο το ηχειο. Ειναι 2 μεγαλες μαυρες που γραφουν 20 επανω με ασπρα γραμματα. Το συμβολο τους ειναι F1 και F2 αντιστοιχα και ειναι σημειωμενο με πρασινα γραμματα πανω στην πλακετα. Εμενα ενω ηταν και οι δυο καλες τωρα στην F1 παιρνω ασυνεχεια...
edit: και σε φωτογραφια οι ασφαλειες:
Συνημμένο Αρχείο 36770
και το μερος της πλακετας που μου ζητησες πριν:
Συνημμένο Αρχείο 36771
ακριβως δεξια απο το διακοπτη ειναι το ολοκληρωμενο που ελεγα οτι "ιδρωσε" (οχι το μεγαλο, το μικροτερο που βρισκεται στα δεξια του μεγαλου)
Λοιπον για βαλε ενα καλωδιο μεταξει της ασφαλειας f1 δηλαδη βραχυκυκλωσε την με προσοχη και βαλε τον διακοπτη στο on.
ναι, τωρα που παρακαμψαμε την ασφαλεια παιρνω ταση οπως πριν (περιπου 3.2V στο 3 και στο c)
Και σε μενα ασυνεχεια εχει η f1 και μολις τωρα την βραχυκυκλωσα και μου δουλευει κανονικα ο διακοπτης,σου ανοιγει τωρα το gb κανονικα??
Για να τσεκαρω θα πρεπει να κανω ποια δοκιμη? γιατι χαθηκα...το + με το 1? (+ με 3 δεν δουλεψε). Επισης, πολλα καλωδια...το καλωδιο με το οποιο βραχυκυκλωσα την ασφαλεια δεν το κολλησα, απλα το κραταγα και πηρα μετρηση. Αν ειναι να δοκιμασω πρεπει να προσεχω γιατι πλεον το παραμικρο λαθος θα το στειλει στον αλλο κοσμο...Να δοκιμασω + με 1 η κατι αλλο?
Κρατα βραχυκυκλωμενη την ασφαλεια τροφοδοτησε το gb και βαλε το διακοπτη στην θεση on μονο αυτα κανε και δες αν αναβει το λαμπακι ή δες την οθονη και πες.
Sorry, μεσα σε ολα εκανε restart και το pc μου...Εκανα οπως ειπες και οχι, δεν αναβει.
Βλεπω πολυ κολληση σε μερικα pin του διακοπτη δεν βραχυκυκλωνουν ετσι??
Δεν γινετε ρε συ,τεσπα για γεφυρωσε απο το + του gb (στο μεταλλικο που ειναι κολλημενο στην πλακετα στο πλακε και οχι σε αυτο με το ελατηριο) με το 1 και ο διακοπτης να ειναι στο off χωρις να βραχυκυκλωνεις την ασφαλεια, τωρα?
Oχι, παλι τιποτε...Σχετικα με την κολληση, οχι, δε βραχυκυκλωνουν. Απλα εχει πεσει πολυ καλλα'ι' απο δικια μου χαζομαρα. Κατα τ'αλλα κομπλε.
Κοιτα να δεις εχουμε ακριβως τις ιδιες ενδειξεις δεν γινετε να μην σου δουλευει,τσεκαρε τα παντα,την συνδεση των μπαταριων με την κονσολα αν ακουμπανε καλα, τα παντα.
Οι μπαταριες κομπλε, ολα κομπλε, ενα μονο με μπερδεψε...γιατι ειπες να μην βραχυκυκλωσω την ασφαλεια? Αφου ειναι καμμενη λογικα δεν πρεπει να βραχυκυκλωθει? Εκτος αν γι αυτο μου ειπες να συνδεσω το + στο 1. Να την βραχυκυκλωσω μονιμα αν ειναι (αυριο φυσικα) η να την αφησω ετσι?
Αυριο, πρωτα ο Θεος θα το ξαναπιασω γιατι τωρα κουτουλαω και ειμαι...επικινδυνος :)
Thanks που εμεινες μεχρι τοσο αργα και γενικα για ολα...κι εσυ κι ο Ιωαννης με εχετε σκλαβωσει!!
edit: Μηπως η "διαφορα" μας ειναι το οτι ο διακοπτης μου εχει ζημια εσωτερικα? Γιατι ετσι γυρναμε παλι στα ιδια, πρεπει να βρω ποια Pins να ενωσω με ποια η γενικως να βρω πως δουλευει ο διακοπτης ωστε να τον παρακαμψω με αλλον.
Την ειχες δεν την ειχες βραχυκυκλωμενη το ιδιο πραγμα ηταν απλα στο ειπα για να σου γινει πιο ευκολα η συνδεση.Μην την βραχυκυκλωσης ακομα.
Πιστευω πως αυτο που εχεις εχει το ιδιο προβλημα με το δικο μου gb τωρα γιατι δεν δουλεψαν τα γεφυρωματα στο δικο σου και στο δικο μου δουλευουν
δεν μπορω να καταλαβω.
Eιδα οτι παιρνεις περιπου 4-4.5V στις μετρησεις, ενω εγω παιρνω περιπου 3.2 ...Χαζη απορια, αλλα μηπως κατι παιζει εδω? Επισης,χωρις γεφυρωματα, με το διακοπτη στο on παιρνω 3.2 στα ποδαρακια c και 3 και 0 στα 1 και 2 ενω με το διακοπτη στο off παιρνω 3.2V στο 3 και στα υπολοιπα παιρνω 0...και βλεπω οτι αυτες οι μετρησεις ειναι τελειως διαφορετικες απο τις δικες σου. Σιγουρα εχουμε την ιδια κονσολα? Μηπως εχεις gameboy pocket? No offense, αλλα μου κανει εντυπωση :)
Οχι ακριβως το ιδιο εχουμε,εγω δεν το τροφοδοτω με μπαταριες αλλα με το τροφοδοτικο του γι αυτο βλεπεις παραπανω volt.
Παντως ειναι διαφορετικες οι μετρησεις οι δικες σου οχι ως προς τα volt αλλα ως προς τα pin που μετρας.
Εχει βγαλει 3 εκδοσεις οπως θα δεις και εδω εγω εχω της τριτης φωτο.
Δεν νομιζω ομως να εχουν σημαντικες διαφορες.
Τα λεμε αυριο!
Εγω εχω της 2ης φωτο...δεν βλεπω -οπτικα- καποια διαφορα. Thanks, αυριο ελπιζω να δουλεψει επιτελους :)
Θαναση τελικα τεινω να καταληξω στο συμπερασμα οτι το προβλημα που ειχες εσυ ηταν η καμενη ασφαλεια. Γεφυρωνοντας το + με το 3 απλα την παρεκαμψες και δουλεψε. Εμενα το προβλημα μου ηταν εξ αρχης ο διακοπτης...μπορει να κανω και λαθος βεβαια.
Και οι δυο εχουμε καμμενη την F1,εχουμε το ιδιο προβλημα δηλαδη δεν λειτουργει ο διακοπτης.
Για πες μου και κατι αλλο οταν μετρουσες για συνεχειες και ασυνεχειες στον διακοπτη το πολυμετρο το ειχες στην ενδειξη της αντιστασης και αν ναι σε ποια κλιμακα?
Οταν σου ειπα να δοκιμασεις το γεφυρωμα που ειχα κανει εγω ετσι δεν τα ειχες συνδεσει??
http://s22.postimg.org/noawtxnv1/080...uboard1_08.jpg
Παντως αν παρουμε την περιπτωση που ο δικο σου διακοπτης μπορει να ειναι χαλασμενος κανονικα αν γεφυρωνες οπως πανω στην φωτο αλλα αντι η αλλη ακρη του καλωδιο να παει στο 3 να παει στο c,με αυτον τον τροπο καταργειται τελειως ο διακοπτης με αποτελεσμα να τροφοδοτητε κατευθειαν η συσκευει.Απο την στιγμη που ουτε με αυτον τον τροπο ανοιγει η κονσολα τοτε το προβλημα μπορει να εντοπιζεται αλλου.
Ναι ετσι τα ειχα γεφυρωσει ακριβως. Το πολυμετρο δεν το ειχα στην αντισταση. το ειχα στη διοδο με την ηχητικη ειδοποιηση (μονο που εγω δεν εχω ηχητικη ειδοποιηση :P ). Η ασφαλεια αρχικα δεν ηταν καμμενη, εχτες που ακουμπησα στη γειωση καηκε. Οποτε εμενα ειναι ο διακοπτης το θεμα. Θα το δοκιμασω λιγο πιο μετα να γεφυρωσω το c με το + και θα γραψω αποτελεσματα. Η ασφαλεια f1 πρεπει να ειναι βραχυκυκλωμενη για τη δοκιμη μου η τσου?
Την εχεις δεν την εχεις βραχυκυκλωμενη δεν παιζει ρολο το δοκιμασα και στις δυο περιπτωσεις και μου ανοιξε κανονικα.
Tα ιδια Παντελακη μου, τα ιδια Παντελη μου...παλι δεν αναψε...και μεσα σε ολα, πηγα να μετρησω με το πολυμετρο και κατι δε μου πηγαινε καλα. Κοιταξα καλυτερα και...κοπηκε εσωτερικα το μαυρο καλωδιο που παει στο μαυρο ακροδεκτη του πολυμετρου και μου μεινε το πλαστικο στα χερια :/
θα δοκιμασω να βρω τυχον αστοχιες στην πλακετα για πολλοστη φορα, αν και δεν εχω βρει τιποτε. Θα ανεβασω και φωτο αν βγουν καλες.
Απο την στιγμη που ουτε και τωρα δεν αναψε σκουρα τα πραγματα.Μπορει να εχει αλλου το προβλημα και να μην ειναι μονο ο διακοπτης.
Τεσπα οταν φτιαξεις το πολυμετρο πες μου για να σου πω να μετρησεις καποια pin.
το κολλησα προχειρα και ειμαι ετοιμος για μετρησεις :)
edit: και 2 φωτο, μια μπρος και μια πισω:
Συνημμένο Αρχείο 36773Συνημμένο Αρχείο 36774
Ακυρο ηθελα να μετρησης τους ακροδεκτες αλλα μετα ειδα οτι τις μετρησεις τις ειχες γραψεις στο ποστ #9
Εχω και εγω τις ιδιες.
Με παραξενευει βεβαια το γεγονος οτι σου ανοιξε για 2 δευτερολεπτα και μετα εκλεισε.
Πριν την καθαρισης την δοκιμασες να δεις αν ανοιγει??
ναι και δεν ανοιγε. Το ανοιξα, το καθαρισα (μπαταριες δεν ειχαν σκασει μεσα, απλα σε καποια σημεια που ειχαν βρωμια κλπ εβαλα λιγο σπρει επαφων) και το εβαλα να παιξει. Αναψε κανονικα και εσβησε μετα απο λιγα δευτερολεπτα, το ξανααναβω και παλι τα ιδια. Αυτο εγινε 3-4 φορες κι απο τοτε ειναι νεκρο. Το κοκκινο φωτακι που ειναι στην μπροστινη πλευρα αργοσβηνε, δεν εσβηνε δηλαδη η συσκευη αμεσως. Στην κατω πλευρα του διακοπτη βλεπω γραφει SW1VCC, Vcc κλπ, μας λενε αυτα κατι για τη λειτουργια του διακοπτη και αν ναι, τι?