Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 7 από 7

Μέλος
    Περιοχή
    ΚΙΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Προεπιλογή tv strong srt 40fx4003

παιδια η παραπανω tv ανοιγει κανονικα μετα καποιο διαστημα 10 λεπτων κλεινει και παραμενει ανοιχτο το led στο πρασινο χωρις αλλη λειτουργεια.Δεν την ανοιξα ακομα αλλα υποψιαζομαι προβλημα στη main.Καμια ιδεα πριν μπω στη διαδικασια?
    RADIO6146

Μέλος
    Περιοχή
    ΚΙΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Προεπιλογή

εχω ανοιξει πολλες αλλα σαν αυτο το σκουπιδι ειναι λιγες...ολα σε ενα μαιν.τροφοδοτικο και δεν συμαζευεται ιδια με κατι felix της κακιας ωρας...εχει κατι υποψιν κανεις? η τροφοδοσια δουλευει κανονικα αλλα μετα απο καμποση ωρα αναβει κανονικα πρασινο το ενδεικτικο led αλλα παπαλα ολα ουτε ηχος ουτε τιποτα...επεξεργαστης? λεμε τωρα...
    RADIO6146

Το avatar του χρήστη johnkou
    Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Αιτωλικό

Προεπιλογή

Ε θαναι η ιδια προφανως με arielli,felix,iq,fu,turbo-x και αλλες μιας χρησεως-χαλασε πεταμα και παμε παρακατω.Εγω παντως θα εκανα και ενα τηλεφωνο στην εταιρεια μηπως ειναι θεμα αναβαθμισης.

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από johnkou Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε θαναι η ιδια προφανως με arielli,felix,iq,fu,turbo-x και αλλες μιας χρησεως-χαλασε πεταμα και παμε παρακατω.Εγω παντως θα εκανα και ενα τηλεφωνο στην εταιρεια μηπως ειναι θεμα αναβαθμισης.
    Το σασί είναι TCL thomson είναι παρόμοια με τις καινούργιεςTHOMSON,το κακό είναι ότι δεν θα βρεις πουθενά ανταλλακτικά ή αναβάθμιση μόνο στον Μανωλοπουλο, έχουν υποστήριξη από το σέρβις

Μέλος
    Όνομα
    κωστας
    Περιοχή
    γιαννιτσα

Προεπιλογή

μια καλη φωτο απο main please

Μέλος
    Περιοχή
    ΚΙΣΑΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Προεπιλογή

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις το αρχειο αναβαθμισης το εχω αλλα στο φορτωμα το προχωρα μεχρις ενα σημειο και μετα σβηνει χωρις να εχει ολοκληρωθει η αναβαθμιση οποτε δεν νομιζω να φταιει αυτο.Οποτε μπορεσω θα ανεβασω και καμια φωτο απο την πλακετα μια εχει ολη κι ολη...
    RADIO6146

Το avatar του χρήστη johnkou
    Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Αιτωλικό

Προεπιλογή

Ε λενε να μην βαζουμε πολλες πλακετες και ψαχνουν οι τεχνικοι που ειναι η βλαβη-μια να τελειωνει η υποθεση.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας