παιδια η παραπανω tv ανοιγει κανονικα μετα καποιο διαστημα 10 λεπτων κλεινει και παραμενει ανοιχτο το led στο πρασινο χωρις αλλη λειτουργεια.Δεν την ανοιξα ακομα αλλα υποψιαζομαι προβλημα στη main.Καμια ιδεα πριν μπω στη διαδικασια?
παιδια η παραπανω tv ανοιγει κανονικα μετα καποιο διαστημα 10 λεπτων κλεινει και παραμενει ανοιχτο το led στο πρασινο χωρις αλλη λειτουργεια.Δεν την ανοιξα ακομα αλλα υποψιαζομαι προβλημα στη main.Καμια ιδεα πριν μπω στη διαδικασια?
RADIO6146
εχω ανοιξει πολλες αλλα σαν αυτο το σκουπιδι ειναι λιγες...ολα σε ενα μαιν.τροφοδοτικο και δεν συμαζευεται ιδια με κατι felix της κακιας ωρας...εχει κατι υποψιν κανεις? η τροφοδοσια δουλευει κανονικα αλλα μετα απο καμποση ωρα αναβει κανονικα πρασινο το ενδεικτικο led αλλα παπαλα ολα ουτε ηχος ουτε τιποτα...επεξεργαστης? λεμε τωρα...
RADIO6146
Ε θαναι η ιδια προφανως με arielli,felix,iq,fu,turbo-x και αλλες μιας χρησεως-χαλασε πεταμα και παμε παρακατω.Εγω παντως θα εκανα και ενα τηλεφωνο στην εταιρεια μηπως ειναι θεμα αναβαθμισης.
μια καλη φωτο απο main please
Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις το αρχειο αναβαθμισης το εχω αλλα στο φορτωμα το προχωρα μεχρις ενα σημειο και μετα σβηνει χωρις να εχει ολοκληρωθει η αναβαθμιση οποτε δεν νομιζω να φταιει αυτο.Οποτε μπορεσω θα ανεβασω και καμια φωτο απο την πλακετα μια εχει ολη κι ολη...
RADIO6146
Ε λενε να μην βαζουμε πολλες πλακετες και ψαχνουν οι τεχνικοι που ειναι η βλαβη-μια να τελειωνει η υποθεση.