Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 11
    Το avatar του χρήστη cooper007
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Π.Φαληρο

Προεπιλογή ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ WHIRPOOL MODEL: S25D RSS33-A/G ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΨΥΞΗ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗ ΤΥΠΟΥ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΠΟΡΤΕΣ (ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΓΑΚΙΑ ΔΕΞΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ) ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ ΕΞΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΨΥΞΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΛΛΑΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΓΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΨΥΞΗ.OI ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ: ΑΦΟΥ ΞΕΠΑΓΩΣΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ ΕΔΩΣΑ 230V ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΠΥΣΤΩΣΑ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΛΕΠΤΑ ΨΗΝΕΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΕΠΑΝΩ!!!ΑΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΚ!ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΛΑΞΩ ΤΟΝ ΘΕΡΜΙΣΤΟΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΨΥΞΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΥΞΗ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΚΟΤΩΝΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΡΧΙΣΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ...ΑΝΟΙΞΑ ΞΑΝΑ ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΟ ΠΑΓΟ...ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΝΣΕΡ ΤΟΥ ΟΙ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΨΟΓΑ (ΚΑΙ ΤΟΥ EVAPORATOR ΚΑΙ ΤΟΥ KONTENSER) ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΛΑΠΕΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΟΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΕΤΑ???ΚΑΙ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 2-3 ΑΠΟ ΠΙΣΩ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ.
    Η πιο χαμένη μέρα της ζωής μας είναι αυτή που δεν γελάσαμε...

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Π.Φαληρο

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από cooper007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗ ΤΥΠΟΥ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΠΟΡΤΕΣ (ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΓΑΚΙΑ ΔΕΞΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ) ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ ΕΞΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΨΥΞΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΛΛΑΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΓΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΨΥΞΗ.OI ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ: ΑΦΟΥ ΞΕΠΑΓΩΣΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ ΕΔΩΣΑ 230V ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΠΥΣΤΩΣΑ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΛΕΠΤΑ ΨΗΝΕΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΕΠΑΝΩ!!!ΑΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΚ!ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΛΑΞΩ ΤΟΝ ΘΕΡΜΙΣΤΟΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΨΥΞΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΥΞΗ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΚΟΤΩΝΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΡΧΙΣΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ...ΑΝΟΙΞΑ ΞΑΝΑ ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΟ ΠΑΓΟ...ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΝΣΕΡ ΤΟΥ ΟΙ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΨΟΓΑ (ΚΑΙ ΤΟΥ EVAPORATOR ΚΑΙ ΤΟΥ KONTENSER) ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΛΑΠΕΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΟΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΕΤΑ???ΚΑΙ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 2-3 ΑΠΟ ΠΙΣΩ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ.

20160410_204453.jpg20160410_211208.jpg20160410_221833.jpg20160410_221838.jpgimage-c8b6ec0a587f4ee15d7bf7966d506cb3202f13167b064f54b2d491ea7585088f-V.jpgimage-f903c021a4699835e6b83fdf0c31ea4866e44dae65837729a731e6d55b8de155-V.jpg

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Προβλημα με το ρελε αποψυξης μου μυριζει!$_57.JPGΕιναι το πορτοκαλι ορθογωνιο δεξια της πλακετας
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tipos : 17-05-16 στις 22:39

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

EDIT.Δες και τους πυκνωτες μιας και θα μπεις σε αυτη τη διαδικασια

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Βρίσκω κάπως περίεργη την αναφορά "μετά από 2 βδομάδες" (εννοείται ο κύκλος απόψυξης γίνεται κάθε μέρα και άρα θα έπρεπε να συμβεί πολύ πιο μπροστά η μείωση απόδοσης . Οπότε λέω μήπως και από τα λάστιχα πόρτας είναι φθαρμένα/ το ράγισμα της πλάτης λίγο πάνω από το στοιχείο / η αποχέτευση κάτω και έξω από το στοιχείο μήπως τρύπησε κτλ.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Π.Φαληρο

Προεπιλογή

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΛΑΚΕΤΑ...ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΠΟΛΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΕΛΕ ΤΗΣ ΑΠΟΨΥΞΗΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΕΚΕΙ!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΣΑΚΗ!!!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Π.Φαληρο

Προεπιλογή

ΝΑΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΥΚΝΩΤΕΣ!!!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Π.Φαληρο

Προεπιλογή

ΠΕΤΡΟ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΟΚ ΤΟ ΡΑΓΙΣΜΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΛΗΤΕΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΨΥΓΕΙΟΥ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΝΕΑ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Το avatar του χρήστη ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    Μέλος
    Όνομα
    Jim Rhodoes
    Περιοχή
    ΡΟΔΟΣ

Προεπιλογή

φίλε μου το πρόβλημα σου είναι οι πυκνωτές.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Ιεράπετρα

Προεπιλογή

Καλησπέρα. Έχω το ίδιο πρόβλημα με ίδιο ψυγείο ντουλάπα έχει βρεθεί κάποια λύση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Indesit] Moon SIXL 106 S - Αναβοσβήνουν LEDs και δεν κανει ξέβγαλμα
    από @Vagelis@ στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-05-15, 23:42
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-08-14, 18:14
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-11-13, 02:16
  4. [Κινητό Τηλέφωνο] Κινητο Q mobile model Q3i δεν φορτιζει.
    από nupogodi στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-11-12, 22:20
  5. philips mcm 166/12 δεν κανει τιποτα
    από teo_GR στο forum Eνισχυτής, Home Cinema & HiFi
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-03-11, 17:41

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι