Παιδιά καλησπέρα.Χθες με πήρε τηλέφωνο η πεθερούλα μου η οποία είναι λάτρης της τηλεόρασης άσχετα με το τι δείχνει αυτή να μου πει πως όταν ανοίγει την τηλεόραση η φωνή πηγαίνει στο τέρμα και δεν ρυθμίζεται καθόλου από το τηλεκοντρόλ ούτε και απο τα ρυθμιστικά.Επίσης δεν αλλάζει κανένα κανάλι και αυτό που ξεκινάει είναι με χιόνια.Το display των καναλιών δείχνει αλαμπουρνέζικα και όχι νούμερο όπως δείχνει πάντα το 01 όταν ξεκινάει.Με μια γρήγορη ματιά επειδή και εγώ στο πατρικό πρόσφατα έκανα συντήρηση στην δικιά μας εντόπισα καρουμπαλάκι στον processor SDA2010 A12 που φοράει.Επειδή στην γειτονιά της υπήρχε μάστορας πήγα και τον ρώτησα και είχε μια αυτός στην άκρη και ήρθε σπίτι και την δοκιμάσαμε με δική του πρωτοβουλία διότι φοβήθηκε μήπως καμία τάση ήταν υψηλή και του κάψω και την δικιά του.Η τηλεόραση άναψε αμέσως και δούλεψε άψογα.Του λέω πόσο θέλεις να μου την δώσεις και μου λέει 60 ευρώ φιλικά για την πεθερά σου.Η πεθερά μου με πέρνει στην άκρη και μου λέει πως δεν έχει τόσα και του λέω άστην φίλε θα το σκεφτώ και θα σου πω.Του έδωσα 20 ευρώ επίσκεψη και πήρα ένα φίλο μου στην Actuell εδώ Θεσσαλονίκη και μου είπε πως είχε 2 αλλά τις έδωσε πριν κανένα εξάμηνο 10€ τις 2!!!Ρε παιδιά έχει κανένας καμιά άκρη με καμιά πλακέτα ή ακόμα καλύτερα ολοκληρωμένο?Παιδιά δίνω και το σχέδιο της πλακέτας του processor.Στην πλακέτα της φωτογραφίας φαίνεται το SDA2010 A013 και όχι το Α012 διότι είναι από site που βρήκα μόνο και μόνο για να δείτε πως είναι η πλακέτα οπτικά.Της πεθεράς μου δεν έχει 3 μνήμες sda2006 αλλά 1 και το ολοκληρωμένο sda2112 που φαίνεται στο σχέδιο.Παιδιά αν την έχει κάποιος και του είναι παραπανίσια ας μου πει.Η συγκεκριμένη ητηλεόραση έχει άψογη εικόνα καλύτερη και από την δικιά μας στο πατρικό.Με βλέπω αν δεν την κάνω να την πέρνω όπως είναι να την βάζω εκεί την οθόνη.Ακόμα και οθόνη αν έχετε για αυτήν την πέρνω!!!Σας ευχαριστώ παιδιά.
cuc720_2.jpgcuc720_1.jpg