Klik δεν έχω τέτοιο θέμα εγώ δεν χάνει πίεση είναι σταθερή. Πιστεύω ότι είναι ο αισθητήρας που ενεργοποιείται μόλις ανοίξουμε το ζεστό νερό για να κάνουμε μπάνιο στο ντουζ.
Πρέπει μάλλον να τα έχει παίξει ή ετοιμάζεται να παίξει.
Klik δεν έχω τέτοιο θέμα εγώ δεν χάνει πίεση είναι σταθερή. Πιστεύω ότι είναι ο αισθητήρας που ενεργοποιείται μόλις ανοίξουμε το ζεστό νερό για να κάνουμε μπάνιο στο ντουζ.
Πρέπει μάλλον να τα έχει παίξει ή ετοιμάζεται να παίξει.
Και γιατί όταν ανάψεις θέρμανση χώρου, μετά να λειτουργεί; Μήπως είναι από τους κραδασμούς; Δοκίμασε να προκαλέσεις εσύ λίγους κραδασμούς
Μια ιδέα (χωρίς να έχω σχέση με καυστήρες και service αυτών):
Η μέτρηση ροής νερού που λες, ίσως γίνεται με μια φτερωτή στη διαδρομή του νερού (εντός των σωληνώσεων) και έναν αισθητήρα hall εξωτερικά που να "διαβάζει" τις περιστροφές της φτερωτής. Ο αισθητήρας hall (αν υπάρχει) μπορεί να θέλει ρύθμιση με κάποια βίδα για τη θέση του.
Νομίζω ότι στον δικό μου η ανίχνευση ανοιχτής βρύσης ζεστού νερού γίνεται με αισθητήρα πίεσης.
Φίλιππε σε ευχαριστώ και εσένα Klik πιθανόν να είναι έτσι όπως τα λέτε. Μπορεί να έχει πιάσει άλατα και να μη δουλεύει σωστά. Μπορεί να έχει αισθητήρα πίεσης ανοιχτής βρύσης όπως λέει ο Φίλιππος και εγώ υποθέσεις κάνω δεν γνωρίζω από καυστήρες.
Σας ευχαριστώ και πάλι θα καλέσω κάποιον από την Buderus.