παρε αυτα τα γενικης χρησης και δοκιμασε.
με κανα 3-4 ευρω.
παρε αυτα τα γενικης χρησης και δοκιμασε.
με κανα 3-4 ευρω.
Καλοκαιρι ειναι αν ετσι νιωθεις....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ!!!!!!
Καλα η τιμη ειναι απλησιαστη.κ 60 παουντ δινουν ολοκληρο το στερεοφωνικο σε δημοπρασια αν το ψαξεις για περιεργεια.κ καποτε κοστιζε 350χιλιαδες δρχ..φαντασου.
Εχω καθαρισει με οινοπνευμα πλακετα κ κουμπια πανω απο 5 φορες στη ζωη του κ σταδιακα οι επισκευες δεν εφερναν αποτελεσμα.Τωρα εχει πιασει κ σκουριες στα ελατηρια της μπαταριας τα ετριψα με γυαλοχαρτο μηδεν αποτελεσμα.Δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα λογω χρονου.Ισως εχει σπασει κανα κρυσταλακι εσωτερικα απτις τουμπες.
Το ρωτησα αν υπαρχει κανενα σα της τηλεορασης που πατας πατας μεχρι να κλεισει η τιβι κ αποθηκευεις τη ρυθμιση,αλλα μου πε οτι στα στερεο ειναι αλλιως.
Δοκιμασε με isopropanol εχω καθαρισει αρκετα τηλεχειριστηρια και δεν εβγαλαν προβλημα.
Δεν δουλεύει κανένα κουμπί ή μερικά μόνο;
Για την ιστορια ξανακαθαρισα τις επαφες με ψιλο γυαλοχαρτο στη θηκη των μπαταριων κ δουλεψε με την παλια μετριοτητα..Ειχαν πιασει σκουρια απο καποιες που ειχαν βγαλει ζουμια.Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
Αν βρω κοντρολ που μαθαινει πρεπει να αντιγραψω ενα ενα τα κουμπια η παιρνουν ολο το σετ εντολων του χειριστηριου καπως?η αναλογα το μοντελο.. :/
αρα απο οτι καταλαβαινω το κοντρολ ειναι λειτουργικο. το μονο του προβλημα ειναι οι επαφες των μπαταριων. αυτο ειναι ευκολα επισκευασιμο. αν θεωρεις οτι εχουν καταστραφει παιρνεις τις επαφες απο ενα αλλο χαλασμενο κοντρολ η απο ενα σετ θηκων μπαταριων. τα υπολοιπα καθαριζουν με οινοπνευμα.
ε ενταξει μετα απο χρονια σε μερικα τηλεκοντρολ καταστρεφονται τα καρβουνακια.
τοτε σε αυτα τα κουμπια βαζω μια σταγονα κολα και χαλκοταινια αυτοκολητη.
τωρα για τα φτηνα τηλεκοντρολ δεν υπαρχουν μονο αυτα με την αυτοματη ηρυθμιση αλλα με χειροκινητη.
βαζεις το κωδικο που αντιστοιχει στην μαρκα σου και δοκιμαζεις.
συνηθως εχει καμια 10αρια κωδικους για καθε μαρκα οποτε μια θα σου κανει δεν μπορει....
Καλοκαιρι ειναι αν ετσι νιωθεις....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ!!!!!!
Papas00zas (19-02-16), xifis (23-02-16)