Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ezizu Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα πρέπει το τροφοδοτικό που θα δοκιμάσεις, να έχει ίδια volt και ίδια ή περισσότερα amber και όπωσδήποτε ίδια πολικότητα (εφόσον μιλάμε για dc ).
Η πολικότητα ίσως αναγράφεται σε κάποιο σχεδιάκι πάνω στο τσμπελάκι του τροφοδοτικού, ή γύρω από την υποδοχή του βύσματος τροφοδοσίας πάνω στην οθόνη.
Γράψε μάρκα/μοντέλο οθόνης, ή ανέβασε μερικές φωτογραφίες με τα πιθανά σημεία που σου ανέφερα .
συγγνώμη, παράλειψη μου: πρόκειται για μια LG FLATRON 1770HQ-BF την οποία λάτρευα..
και μετασχηματιστής της ο DSA-0421S-12V -3.5A

Tο περίεργο ε'ιναι οτι και τεχνικό που ρώτησα, μου είπε επειδή είναι παλιά, πολύ δύσκολα θα βρω συμβατό μετασχηματιστή να δοκιμάσω... Δηλαδή πόσο παλιά θεωρείται που την έχω 4 χρόνια?
Κάτι που παρατήρησα κι εγώ είναι πως έχει σε σχέση με άλλες νεώτερες οθόνες κάπως πιο χοντρό βύσμα μετασχηματιστή, ίσως γιαυτό είναι σπάνιο.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από fotis 65 Εμφάνιση μηνυμάτων
εχω μια 19" led samsung syncmaster sa300 με προβλημα στο πανελ αν σου κανειπες μου να σου την στείλω.
σ ευχαριστώ φίλε, γιατι όχι, αν μάλιστα συμφέρουν τα έξοδα των μεταφορικών.
πρόβλημα στο πάνελ εννοείς δεν πατιούνται τα πλήκτρα ελέγχου? παίζει κανονικά? τουλάχιστο να δούμε αν ταιριάζουν οι μετασχηματιστές τους...