βγαλε τον εκτος και ξαναδοκιμασε να το αναψεις ωπος ειπε και παραπανω ο συναδελφος
βγαλε τον εκτος και ξαναδοκιμασε να το αναψεις ωπος ειπε και παραπανω ο συναδελφος
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DIATHERM : 29-08-12 στις 15:41
Nαι σωστα ειπες φυλε αρη... απο βιασυνη δεν προσεξα οτι οι τιμες που εδωσε το παλικαρι δεν ηταν συμπιεστη αλλα ανεμιστηρα ( τωρα το προσεξα!)
το καλυτερο που εχεις να κανεις για να το δεις και εσυ ειναι... να ακολουθησεις το μνμ #5
οκ. ευχαριστώ . ελλειπα γι αυτο αργησα να απαντησω. θα το κανω το πρωι και θα σας πω για καθοδηγηση
άργησα πάλι αλλά δεν έχω συνδεση σπίτι μου. λοιπόν, αποσύνδεσα τον ανεμιστήρα στην εξωτερική μονάδα και έπεσε ο ρελές. μετά αποσύνδεσα τον κομπρέσορα και ο ανεμηστήρας έξω δούλεψε κανονικά. μετά τα συνεδεσα όλα αλλά έβγαλα το καλώδιο της γείωσης στην έξω μονάδα. και πάλι έπεσε ο ρελές. μιας και πεφτει ο ρελές (έχω μονοφασικό πίνακα) σημαίνει ότι έγω διαρροή στη γή? και αν γίνεται αυτή γίνεται από τη μέσα μονάδα και όχι από την εξω? τελικά το πρόβλημα που υπαρχει? στην εξωτερική μονάδα ή στην πλακέτα στην εσωτερική μονάδα?
H εσωτερικη και η εξωτερικη μοναδα εκτως απο το καλωδιο γειώνονται και με τις χαλκοσωληνες.
αρα πρεπει να βγαλεις την γειωση απο το φις της μπριζας και να δοκιμασεις ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.αν εχεις πολυμετρο αποσυνδεσε τον συμπιεστη και δες αν υπαρχει αντησταση αναμεσα στα καλωδια του και στο κελιφος.