συμφωνα με το manual 70 V fail protection VFB Fig 4-3 A3/A1/K6 Vertical Flyback.
http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&...SLg8CrF-K5fs2w
συμφωνα με το manual 70 V fail protection VFB Fig 4-3 A3/A1/K6 Vertical Flyback.
http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&...SLg8CrF-K5fs2w
Τάκη ευχαριστώ, έχω το service manual και το ίδιο λέει (απλά δείχνει σε άλλο σχήμα). Στην αρχή είπα ότι αφού είναι οριζόντιες γραμμές τι σχέση έχει το Vertical μετά ξεκόλλησε το μυαλό μου. Τώρα το κοιτάω και προσπαθώ α) να βγάλω άκρη β) να το εντοπίσω μέσα στο κουτίPT9416_vert_flyback_5.25.jpgPT9416_vert_flyback_A3_frame.jpg
Σε πρώτη φάση να αλλάξω τον πυκνωτή 100u μάλλον 50-70V ?
Προσθέτω κ μία φωτό με το πρόβλημα.IMAGE_302.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη a123xxsp : 23-02-12 στις 19:43
Γεια σου φιλαράκι,στείλε αν μπορείς φωτογραφία την περιοχή γύρω από το vertical.Το πρόβλημα είναι στον πυκνωτή (όχι ηλεκτρολυτικό) που είναι δίπλα από το TDA 8177
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη a123xxsp : 26-02-12 στις 10:39
Καλημέρα,Ηθελα την φωτογραφία του πραγματικού κυκλώματος πάνω στο Σασί, κοίταξε τον c2616 100nf.Αυτός πρέπει να φταίει,αλλαξέ τον απευθείας και περιμένω νέα σου
Βαγγέλη καλησπέρα και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
άργησα άλλα έχω νέα...ΑΠΙΘΑΝΑ
Βασικά έχω τέτοια νέα που μόνο στα παραμύθια συμβαίνουν. Εξηγώ. Πριν μια βδομάδα και ενώ έχω ασχοληθεί κανα 2ωρο μαζί της αλλά δεν έχω πυκνωτες την κλείνω και βγαίνω απελπισμένος ότι ήρθε η ώρα να βάλω το χέρι στην τσέπη.
Βγαίνω από το σπίτι ενώ βρέχει και μπροστά στην εξώπορτα μου (που έχει κάδους) βρίσκω μία ΙΔΙΑ τηλεόραση,λέω μου κάνει πλάκα ο θεός αλλά την βάζω μέσα. Περιμένω να στεγνώσει την ανοίγω 4 μέρες μετά την φυσάω και την ανάβω. Τζίφος κόκκινο λαμπάκι αλλά το είχε πάθει και η δική μου οπότε πήγα απευθείας στο 5204 βρίσκω ένα ποδαράκι με ραγισμένη κόλληση το κολάω και σούπερ! απλά έχει λίγο θολή εικόνα.
Τέλος πάντων ξεκόλλησα το TDA8177 και τους 2615 & 2616 τους μεταφέρω και ΠΑΙΖΕΙ (μέχρι στιγμής)....
Τους έδωσα σε ένα φίλο να τους μετρήσει να δω ποιος φταίει και θα κρατήσω και την άλλη καλού κακού στην αποθήκη.
Αντώνη, ΣΗΚΩ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΛΟΤΟ! ΤΩΡΑ!
You only live twice.