ααα ξεχασα να πω οτι το πληρωσα και 40ευρω!!!!!!![]()
ααα ξεχασα να πω οτι το πληρωσα και 40ευρω!!!!!!![]()
Είναι κλειδωμένο σε δίκτυο εξωτερικού.
Εάν ξέρεις σε ποιο δίκτυο είναι πολύ ευκολο να το ξεκλειδώσεις, προφανώς όμως και δεν ξέρεις.
Αν θες στείλε μου σε pm το ΙΜΕΙ να σου στείλω πιθανούς κωδικούς ξεκλειδώματος.
P.S. 40e είναι παααααρα πολλά παντως.
φιλε κωστα σου εστειλα πμ. αν μπορεις ομως εξηγησε μου και την διαδικασια, γιατι απο κινητα δεν ξερω και πολλα!!!!
ευχαριστω!!!!!!!
Γιαννη γιατι???
Αν δεν ειναι χαλασμενο και απλος ειναι κλειδωμενο πιστευω θα βρεις λυση! ομως γιατι το πειρες και μαλιστα σε αυτη την τιμη? αν εχει δουλεψει πολυ και δεν εχει αλλακτει η μπαταρια... τοτε δεν θα σου κραταει ουτε μια ωρα αναμενο!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπορεί να το χρειάζεται για συγκεκριμένη δουλειά. Είναι όντως κλειδωμένο. Εχεις καμια ιδέα που μπορεί να ήταν κλειδωμένο? Είναι απο Ελλάδα? Ισως να είναι στη voda τότε. Μη στεναχωριέσαι πάντως μπορώ να στο ξεκλειδώσω και με κωδικό και με προγραμματάκι (είναι εδω και πολλά χρόνια free στο ιντερνετ).
Στην τελική βρές ένα καλώδιο data γι αυτό και θα σου εξηγήσω τη διαδικασία.
900MHz-64GHz
φιλε κωστα δεν εχω ιδεα που ειναι κλειδωμενο!!! αυριο θα παρω αυτον που μου το πουλησε(αμα σηκωση το τηλ....), να τον ρωτησω!
που θα βρω το καλωδιο data???? υπαρχουν ακομα τετοια καλωδια????
δωστε μου ενα χερι βοηθειας, γιατι πραγματικα δεν εχω ιδεα απο κινητα!!!!!
α και κατι αλλο.... σας ευχαριστω ολους, για το ενδιαφερον που δειξατε για να με βοηθησετε!!!![]()
λοιπον πηρα τηλ αυτον που μου πουλησε το κινητο, και μου ειπε οτι το εχει παρει απο ελλαδα πολυ παλια, και η καρτα που εχει ειναι panafon-vodafon, και εχει την ιδια καρτα απο τοτε!
αρα λογικα ειναι κλειδωμενο στην panafon!!!! επισεις μου ειπε οτι πιο παλια, ειχε βαλει και μια cosmote, και ανοιγε κανονικα!!!!!!
δεν ξερω..... τι να κανω????
Το συγκεκριμενο ειναι dual-band δηλαδη δουλευει σε ολα τα ελληνικα δικτυα. Οι sim που το δοκιμασες ειναι παλιες η καινουριες; Τις καινουριες ενδεχεται να μην τις διαβαζει. Θεμα κλειδωματος δεν παιζει 100%