Καλησπερα, ειπα να μην ανοιξω αλλο θεμα γιατι ειδα καποιες απαντησεις εδω, αλλα καμια δνε μου ελυσε το δικο μου θεμα. Οποτε...
Λοιπον. Μου εφερε ενας φιλος ενα λαπτοπ, μου ειπε οτι το ειχε παει για φτιαξιμο και οτι του ειπαν οτι ειναι η μητρικη, ετσι δεν εκατσα να το ελεγξω περαιτέρω, βρηκα στο ebay μια την αγορασα και τωρα που την αλλαξα, το λαπτοπ δεν ανοιγει καθολου και δεν δειχνει ουτε ενα λαμπακι αναμενο. Η μητρικη που παρήγγειλα ειναι αυτη
http://www.ebay.com/itm/Original-Asu...E:L:OU:US:1120 το δικο μου λαπτοπ ειναι το asus k53sv.
υ.γ. μου επεσε κατω ο επεξεργαστης οπως τον εκανα τραμπα στην καινουρια μητρικη, αλλα ακομα και να καικε, δεν επρεπε με καποιο τροπο να μου δειχνει οτι παιρνει ρευμα, εφερα και αλλο καλωδιο τροφοδοσίας και ουτε αυτο ειναι
υ.γ 2. οτι και λαθος να εκανα στην συνδεσιμότητα του επεξεργαστη κτλ.π. που τα εκανα τραμπα στην μητρικη? δεν θα επρεπε εστω να αμου δειχνει με καποιο τροπο, εστω με καποιο λαμπακι οτι παιρνει ρευμα? μηπως να καταληξω οτι ειναι χαλασμενη η μητρικη που αγορασα?