Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 3 από 3
  1. #1

    Μέλος
    Όνομα
    vortex
    Εγγραφή
    Oct 2010
    Περιοχή
    Αθήνα
    Μηνύματα
    35

    Προεπιλογή Ξ±Ξ½Ο„ΞΉΟƒΟ„Ξ±ΟƒΞ· αΡροθΡρμης

    καλημέρα, εχω εναν φουρνο ανω παγκου και σταματησε να ζεσταινει στο αεροθερμο η στρογγυλη αντίσταση. Την μετράω ~21Ω, όταν συνδεω το πολυμετρο στους ακροδεκτες σε vAC με σβηστο το φουρνο δειχνει ~15v και με αναμμενο .350 ... κανω κατι λαθος ? Οι υπολοιπες αντιστασεις (πανω-κατω-γκριλ) λειτουργουν. Καμια ιδεα ?


    υ.γ.
    για καποιο λογο την πρωτη φορα που εγραψα το μηνυμα το εμφανισε μετα με ακυρους χαρακτηρες (οπως αυτους στο topic το οποιο δε μπορω να επεξεργαστω τωρα).

  2. #2

    Μέλος
    Όνομα
    vortex
    Εγγραφή
    Oct 2010
    Περιοχή
    Αθήνα
    Μηνύματα
    35

    Προεπιλογή

    ok, τελικα είχε δημιουργηθει μαλλον σπινθιρας στον επιλογεα και ειχε καει λιγο το πλαστικο και εμποδιζε να γινει επαφη (κλειστο κυκλωμα) στο καλωδιο της αντιστασης της αεροθερμης.

  3. #3
    Το avatar του χρήστη klik
    Μέλος
    Όνομα
    N/A
    Εγγραφή
    Oct 2009
    Περιοχή
    Θεσσαλλλονίκη
    Μηνύματα
    1.152

    Προεπιλογή

    Αρα, μετρησες οτι δεν παιρνει ρευμα ή εκανες λαθος στη μετρηση.
    Δες θερμικο ασφαλείας, τροφοδοσια απο το διακοπτη κλπ ΜΕ ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΑΠΟ ΠΑΡΟΧΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ με ωμομετρο

  4. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον klik για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

    vortex (30-01-24)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας