Η αντίσταση βρίσκεται κάτω Απο το στοιχείο και είναι για την αποψυξη.
Η αντίσταση βρίσκεται κάτω Απο το στοιχείο και είναι για την αποψυξη.
tapavakos.gr
έχω το ίδιο ακριβός ψυγείο αλλά το έχω πάνω απο 14 χρόνια
μέχρι στιγμής δεν μου έχει κάνει κανένα νούμερο παρόλο που παράγω σχεδόν 2 με 3 φορές την ημέρα πάγο (βλέπεις τα φρέντο πάει σύννεφο)
έχω την εντύπωση ότι έχεις κάποιο παγοφραγμό δηλ ο αεραγωγός που είναι από πίσω από της παγοθήκες δεν σου φέρνει αρκετή ποσότητα ψυχρό αέρα με αποτέλεσμα να παγώνει στο φυσικό του περιβάλλον του δηλ οπως τα στατικα ψυγεια με αποτελεσμα να μη ξεκολλάνε εύκολα ο πάγος από παγοκυψέλες (μπορεί να σου φαίνεται κάπως άλλα έχω την εντύπωση ότι έτσι λειτουργεί διότι εάν το αφήσεις τα παγάκια χωρίς να το ρίξεις στην παγοθήκες μετά από μια εβδομάδα δεν θα βρεις ούτε τα μισά.
Παλιότερα το έχω ανοίξει την εσωτερική πλάτη του για καθάρισμα (το άνοιγμα είναι σχετικά εύκολο) έχει μόνο μια κύρια αντίσταση που ξεπαγώνει τα στοιχεία του. επειδή μετράει σαν χρόνο λειτουργίας μέχρι να ενεργοποιεί το σύστημα απόψυξη, κάποιες φορές να ξεχνάμε να κλείσουμε καλά την πόρτα του ψυγείο με αποτέλεσμα να παράγει περισσότερο πάγο στα στοιχεία και δεν προλαβαίνει σαν χρόνος να κάνει πλήρη απόψυξη με αποτέλεσμα να μειώνει αισθητά μόνο ο χώρος συντήρηση αλλά ο κατάψυξη δουλεύει κανονικά διότι έχει πολλαπλή εξόδους ψύξη
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη glamor : 12-06-19 στις 16:09
Εμένα το μοντέλο μου είναι το R-Z470ARU6 αν βοηθάει .
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακούστε τύχη. Πήγα σε ένα σπίτι και είχε το ίδιο ψυγείο με εμένα. Ανοίγω και βλέπω ότι η παγοθήκη και όλο το ράφι ήταν μια θέση κάτω από το δικό μου. Έχει δύο θέσεις για ρύθμιση ύψους ραφιού. Με αποτέλεσμα εμένα ο αεραγωγός να κτυπαει ακριβώς πάνω στο σώμα της παγοθηκης ενώ στο σπίτι που είχε το ίδιο ψυγείο και έριξα τα παγάκια με τη μια , ο αεραγωγός έριχνε αέρα στη πάνω πλευρά της παγοθηκης. Τώρα τη κατέβασα και γω και ειμαι σε δοκιμή. Θα σας πω .Το περίεργο είναι ότι εμένα παλιά και έτσι τα έριχνε. Εκτός αν κάποιος από το σπίτι μου ανέβασε το ράφι ,για αυτό δεν είμαι καθόλου σίγουρος .
Εν τέλει το πρόβλημα λύθηκε. Ανέβασα μια θέση πάνω το ράφι που έχει μαζί και την παγοθήκη μαζί με τη λεκάνη. Τώρα ο αερας από τον αεραγωγό περνάει πάνω από τη παγοθήκη και δεν κτυπαει στο σώμα της. Τα παγάκια πλεον πέφτουν αμεσως μόλις πλαγιάσω στην παγοθήκη.
Δεν βρήκα αναφορά στις οδηγίες ότι μπορεί να προκληθεί αυτό το φαινόμενο με την μετακίνηση του ραφιού σε μια από τις δύο προβλεπόμενες θέσεις που έχει ο θάλαμος της καταψυξης.