*** No GreekLish Please ***
Παρακαλώ γράφετε με ελληνικούς και μόνο χαρακτήρες
.............................www.howtofixit.gr
Ο μετασχηματιστης ειναι 200VA αλλα προς το παρον δοκιμαζω ενα-ενα καναλι με ηχειο στην εξοδο γιατι ειναι κ λιγο οριακος.8ohm ηχειο δεν εχω αλλα μαλλον θα βαλω δυο σε σειρα για δοκιμη.Η εισοδος που εχω βαλει δεν ειναι μεγαλη γιατι το αλλο καναλι δεν παραμορφωνη ακομα κ στο τερμα,ισα ισα που θελει κ μεγαλητερη προενισχυση.Γιατι ομως το κανει μονο το ενα ολοκληρωμενο???Θα κανω καποιες δοκιμες και θα ενημερωσω.Σας ευχαριστω παντος ολους για την βοηθεια
Τα LM's είναι ίδια "παρτίδα"?.
Συνδεσα 2 ηχεια σε σειρα για 8ohm κ δεν το ξανα εκανε το προβλημα,μετα ομως επειδη με ετρωγε αγορασα ενα καινουργιο LM3886T... ΚΑΙ ΝΑΙ, δεν το κανει ουτε στα 4ohm τωρα,οποτε ειχε καποιο ελαττωμα το ολοκληρωμενο.
Παρατηρησα κατι αλλο,οτι εχω αρκετη διαφορα θερμοκρασιας μεταξυ ολοκληρωμενου κ ψυκτρας.Εχω χρεισιμοποιησει τα παρακατω..Εσεις βαζετε πολυ παστα η λιγη?Υπαρχουν καποια tips?03122011657.jpg
Αυτήν τη μίκα χρησιμοποιείς στο ολοκληρωμένο;
Βοηθάτε αλλήλους!!!
Καλή είναι, αλλά είναι 20x17mm που χρειάζεται για να καλύψει την επιφάνεια ψύξης του LM3886T?.
Εγώ πάντως, πάντα επιλέγω το LM3886TF, γνωρίζοντας οτι είναι πιο "ευαίσθητο", μιας και δεν αποβάλει
με την ίδια ευκολία την θερμοκρασία του, είναι όμως τρομερά ευκολότερα κατά την συναρμολόγηση ...
Άσε που μου αρέσουν "οπτικά" πολύ περισσότερο.
Σχετικά με την πάστα, και στο T & στο TF, δεν χρειάζεται να ξεχειλίζει απ'εξω. Βάζεις το 1/4 μιας
"κλασικής σταγόνας", στη μέση του IC, και το τοποθετείς παράλληλα στην ψήκτρα του. Αυτή,
απλώνεται ομοιόμορφα απο μόνη της. Δεν μιλάω γενικά, αλλά για τέτοιες μικρές επιφάνειες.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη moutoulos : 03-12-11 στις 22:24