Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 17 από 17

Μέλος
    Όνομα
    sot
    Περιοχή
    ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Προεπιλογή

Δεν χρειαζεται καμμια εξωτερικη ταση τροφοδοσιας. Ετσι δουλευουν ολα αυτα τα jtag δορυφορικων δεκτων. Το εχω κανει και εχει δουλεψει κανονικα, (οχι ομως για αυτο το δεκτη)
    Ξανατσεκαρε τα καλωδια και τις κολλησεις σου. Επισης δες και την περιπτωση να εχει προβλημα η LPT1 σου. Γενικα αυτα τα jtag δουλευουν πολυ καλυτερα με καπως παλαιοτερους υπολογιστες. Δοκιμασε το και αλλου.
    Επισης δες λιγο την περιπτωση ο δεκτης να εχει καποιο hardware προβλημα οποτε οσα jtag και να του βαλεις...
    Υποθετω οτι δοκιμαζεις ενα κυκλωμα που δεν το χεις ξαναδουλεψει, πανω σε μια συσκευη που εχει ηδη καποιο πρόβλημα. Ειναι πολυ ευκολο να τα πεταξεις ΟΛΑ απο το παραθυρο

Κοιτωντας το δικο μου κυκλωμα (που εχει δουλεψει) ειναι ολοιδιο με ΜΙΑ μονο διαφορα. Το κοκκινο καλωδιο με την αντισταση πανω στο db25 δεν ειναι τερμα αριστερα αλλα στο τριτο απο αριστερα pin, οπως το χεις στην φωτο. Δεν το ψαξα τι ειναι εκει, αλλα αποκλειεται να κανεις κατι κακο αν το δοκιμασεις

Το avatar του χρήστη jeik
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Πρώην Βασίλειο της Μακεδονίας

Προεπιλογή

Να παρει , εισαι λιγο ατυχος , εκανα το κυκλωμα σε eMetabox , αλλα πανε 2 χρονια , τα καταφερα απ οτι θυμαμαι αλλα θελει να παιδευτεις λιγο , νομιζω οτι εστω με αυτα που σου βγαζει , οι επαφες ειναι οκ , αφου απλως σου λεει δεν βλεπει flash , λογικο ειναι διοτι σου σβηστηκε οταν περασες λαθος λογισμικο.
    Πρεπει να εχεις το αρχειο της flash για το δικο σου μοντελο , λογικα ειναι οπως το δικο μου , μεγεθος 2 Megabyte.Βρες το αρχειο ''flashdump for sti5518.Μην ασχολεισαι με αντιστασεις κλπ , εκει εισαι οκ.ΠΡΟΣΟΧΗ , τα καλωδια του jtag να μην ειναι πανω απο 15 εκατοστα !!!!θυμαμαι οτι το τονιζαν χαρακτηριστικα για το μηκος !!!!Δεν καταλαβα ποτε γιατι , ισως δεν περνανε τα δεδομενα αν ειναι μεγαλυτερο μηκος.
    Kαποια στιγμη σημερα θα βρω και τα δικα μου στοιχεια , ο loader ειναι ολοιδιος με τον δικο σου , ειμαι σιγουρος οτι θα τα καταφερεις , μην στεναχωριεσαι , εγω εφαγα πολλες μερες .

Παρε μια γευση εδω :http://www.satleo.gr/forum/viewtopic...r=asc&start=60
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jeik : 11-04-09 στις 10:45
    KEΡAIA , Το ΑΛΦΑ και το ΩΜΕΓΑ μιας επιτυχιας .
    Α΄, και το ΥΨΟΣ.
    -------------------------------------------------
    TESLACOM - electronics
    ---------------------------------------------

Το avatar του χρήστη swtis
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Σωτήρης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

οκ, παιδιά σας ευχαριστώ πολύ.
    Θα κάτσω να το μελετήσω και πιστεύω να βγάλω άκρη.
    νά'στε καλά.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Σωτήρης
    Περιοχή
    Αθήνα

UnHappy Starsat - Help

Γειά σας και πάλι.Επανέρχομαι στο θέμα και ζητάω ακόμα τη βοήθεια σας.
    Να τονίσω ότι το αρχείο "flashdump for sti5518" όσο κ' αν έψαξα δε κατάφερα να το βρώ πουθενά.Όμως για καλή μου τύχη, βρέθηκε ένας γνωστός που είχε
    τον ίδιο αποκωδικοποιητή.
    Κράτησα με Jtag, backup όλη τη Flash (2MB) με το Wall 2.2 και στη συνέχεια έβαλα τον δικό μου δέκτη στο PC.Με το Jkeys δε κάνει τίποτα.Τρέχω το Wall 2.2 μου λέει ότι δεν αναγνωρίζει το μοντέλο,πατάω οκ και βλέπω ότι μπροστά στον δέκτη μου βγάζει 2 παύλες, στη συνέχεια σβήνω όλη τη Flash και περνάω το backup που έχω κρατήσει,διαρκεί περίπου 5-8 λεπτά.Αφού τελειώσει η διαδικασία, κλείνω το πρόγραμμα (σβήνουν και οι παύλες απο μπροστά (LCD).
    Κλείνω τον δέκτη,βγάζω το Jtag, ανοίγω αλλά yiok τίποτα.
    Ο δεύτερος τρόπος που έκανα : Ανοίγοντας το Wall αφού έχω συνδέσει τον δέκτη μου ανοίγουν πάλι οι παύλες μπροστά (LCD) κάνω erase τη flash και erase sector και περνάω πάλι το αρχείο,αφού τελειώσει το πρόγραμμα δε το κλείνω,το αφήνω ανοικτό και τρέχω το Jkeys (τα LED απο μπροστά στο δέκτη σβήνουν).Έτσι δε βγάζει πρόβλημα το γνωρίζει, αλλά IRD model το έχει unknow.Επιλέγω IRD model [Sti55xx 2MB] μου βγαίνει άλλο παράθυρο,πατάω erase flash και program flash επιλέγοντας το backup που έχω κρατήσει.Περιμένω και αφού τελειώσει κλείνω το δέκτη , πρόγραμμα και βγάζω και το Jtag.Το βάζω στο ρεύμα αλλά πάλι τίποτα.
    Όταν ξανατρέχω το Wall μου βγαίνουν 2 οκτάρια.Ξανακάνω τα ίδια αλλά δυστυχώς.Κάποια στιγμή μου έβγαλε εφτάρια.
    Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο τι πρέπει να κάνω ακριβώς.

Το avatar του χρήστη HFProject
    Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

...Κράτησα με Jtag...

Το ίδιο JTAG Χρησιμοποιείς ? Και για το δέκτη του φίλου σου και για το δικό σου ?

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Σωτήρης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από HFProject Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ίδιο JTAG Χρησιμοποιείς ? Και για το δέκτη του φίλου σου και για το δικό σου ?
    ναι το ίδιο.
    ==============================================
    Τα στοιχεία του chip είναι : M29W160ET , 7ON6 , SBSC3 , 0334
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη swtis : 15-04-09 στις 01:31

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Σωτήρης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Τελικά τον έφτιαξα τον αποκωδικοποιητή.