Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 5 από 5
  1. #1

    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γ
    Εγγραφή
    Mar 2024
    Περιοχή
    Χαβούζα
    Μηνύματα
    10

    Προεπιλογή Hisense WDQA1014 πλυντήριο-στεγνωτήριο

    Χαίρετε.

    Αφού ευχηθώ Καλή Χρονιά σε όλους και ευχαριστήσω προκαταβολικά όσα μέλη ασχοληθούν θα ήθελα να σας παραθέσω το πρόβλημα που υπάρχει με το πλυντήριο-στεγνωτήριο Hisense WDQA1014 που αγόρασα προ 3ετίας (2 χρόνια και 10 μήνες συγκεκριμένα).

    Είχα παρατηρήσει πως η συσκευή τον τελευταίο καιρό έχανε νερό από το πίσω μέρος. Αρχικά το απέδωσα στην λάθος φόρτωσή του και τους κραδασμούς που αυτή επέφερε και αργότερα στο φίλτρο που είχε πιάσει κάποια τρίχα και δεν λειτουργούσε σωστά. Δυστυχώς τίποτα από αυτά δεν άλλαξε την κατάσταση, η οποία συνεχώς επιδεινωνόταν. Τελικά άνοιξα το πίσω καπάκι την ώρα που λειτουργούσε σε λειτουργία στεγνώματος η συσκευή και είδα αυτά που μπορείτε να δείτε και εσείς στα videos που έχω αναρτήσει εδώ.

    Υπάρχει λέτε ελπίδα; Είναι απλά τσιμούχα και ρουλεμάν; Και αν ναι, υπάρχει δυνατότητα αλλαγής χωρίς να βγάλω τον κάδο; Επειδή είναι και στεγνωτήριο (λειτουργεί με ατμό) μήπως διαφέρει η διαδικασία;

    Σκέφτομαι να μιλήσω και με την αντιπροσωπεία αλλά σκέφτομαι πως θα "πετάξω" το 50αρικο της επίσκεψης

    Φιλικά,
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tankard : 03-01-26 στις 02:22 Αιτία: Διόρθωση συνδέσμου

  2. #2

    Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Εγγραφή
    Oct 2011
    Περιοχή
    Έβρος
    Μηνύματα
    5.684

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Tankard Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χαίρετε.

    Αφού ευχηθώ Καλή Χρονιά σε όλους και ευχαριστήσω προκαταβολικά
    και στην Hisense ?

    Όλες τις απαντήσεις θα τις πάρεις στην παρακάτω συζήτηση (που αντιπροσωπεύει αυτά που πιστεύω )
    https://www.reddit.com/r/laundry/com..._please/?tl=el

    Υπάρχει λέτε ελπίδα; Είναι απλά τσιμούχα και ρουλεμάν;
    Ναι , αλλά ....
    Στην συζήτηση παραπάνω και μόνο που θα σου βάλω αυτό το κομμάτι , δεν αξίζει ούτε να το επισκευάσεις (γιατί πάλι σε 2 χρόνια θα έχεις τα ίδια )
    Έχω 7 ενοικιαζόμενα ακίνητα, αγόρασα 4 Beko και 3 Hisense για ενοικίαση... μετά από 2 χρόνια και οι δύο μάρκες δεν χάλασαν (δεν υπήρξε παράπονο), και τα δύο είναι 2 σε 1, πλυντήριο-στεγνωτήριο... 8/6kg πλυντήριο-στεγνωτήριο (όλα τα μηχανήματα επισκευάστηκαν μια φορά στον κάδο πλύσης, προσοχή, τρίχες από κατοικίδια και γυναίκες προκαλούν μπλοκάρισμα)
    Και αν ναι, υπάρχει δυνατότητα αλλαγής χωρίς να βγάλω τον κάδο; Επειδή είναι και στεγνωτήριο (λειτουργεί με ατμό) μήπως διαφέρει η διαδικασία;
    Η διαδικασία είναι σχεδόν η ίδια .

    Τελικά άνοιξα το πίσω καπάκι την ώρα που λειτουργούσε σε λειτουργία στεγνώματος η συσκευή και είδα αυτά που μπορείτε να δείτε και εσείς στα videos που έχω αναρτήσει εδώ.
    Για να συμβαίνει αυτό , πιθανά έχει και επιπλέον προβλήματα πέραν των ρουλεμάν .

    Αρχικά το απέδωσα στην λάθος φόρτωσή του και τους κραδασμούς που αυτή επέφερε

    Στην συζήτηση αναφέρθηκε και αυτό . Ίσως και δική σου ευθύνη στην ποσότητα φόρτωσης που ήταν ακατάλληλη. Αλλά και αυτό παρατηρώ τουλάχιστον στο δικό σου βίντεο .
    Σε παρακαλώ, μην αγοράσεις ένα από αυτά.
    Οι κύκλοι πλύσης είναι εξωφρενικά μεγάλοι και το στύψιμο είναι εκτός ελέγχου. Στύβει τόσο βίαια που το καπάκι έφυγε!
    Σκέφτομαι να μιλήσω και με την αντιπροσωπεία αλλά σκέφτομαι πως θα "πετάξω" το 50αρικο της επίσκεψης
    Αυτοί πιθανά σκέφτονται πως να ανακυκλώσεις την συσκευή όσο πιο σύντομα γίνεται για να αποφύγουν ευθύνες .

    Με λίγα λόγια η τσιμούχα που τοποθετήθηκε είναι άκρως ακατάλληλη . Γενικά όλα τα Hisense ανεξάρτητα είδους συσκευής είναι τεχνολογικά αλλά και εργονομικά πλήρως άσχετα με το αντικείμενο . (βρήκαν 5 - 10 τσομπάνους στην Κίνα , και τους έκαναν "επιχειρηματίες" )
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 03-01-26 στις 11:08

  3. #3

    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γ
    Εγγραφή
    Mar 2024
    Περιοχή
    Χαβούζα
    Μηνύματα
    10

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η διαδικασία είναι σχεδόν η ίδια .
    Θέλει οπωσδήποτε λύσιμο του κάδου, σωστά;


    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να συμβαίνει αυτό , πιθανά έχει και επιπλέον προβλήματα πέραν των ρουλεμάν
    .
    Τι άλλο μπορεί να το προκαλεί;

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στην συζήτηση αναφέρθηκε και αυτό . Ίσως και δική σου ευθύνη στην ποσότητα φόρτωσης που ήταν ακατάλληλη. Αλλά και αυτό παρατηρώ τουλάχιστον στο δικό σου βίντεο .
    Υποτίθεται πως η συσκευή κάνει ζύγισμα και επιστρέφει κωδικό λάθους όταν είναι υπερφορτωμένη και δεν συνεχίζει. Το μόνο λάθος που μπορεί να κάνει ο χρήστης (θεωρητικά πάντα) είναι να βάλει βαριά είδη ιματισμού (πχ πετσέτες) και να αφήσει μισοάδειο τον κάδο οπότε αυτές να κοπανάνε από την μία πλευρά στην άλλη.

    Αποφάσισα να στείλω στην Hisense Hellas να δω πως θα με αντιμετωπίσουν. Θα τους στείλω και τα videos να δω τι θα πουν.

    Φιλικά,

  4. #4

    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γ
    Εγγραφή
    Mar 2024
    Περιοχή
    Χαβούζα
    Μηνύματα
    10

    Προεπιλογή

    Το ότι μπορεί να έχει και περαιτέρω προβλήματα το πλυντήριο με έβαλε σε σκέψεις. Ψάχνοντας βρήκα αυτό το video. Η συμπεριφορά του κάδου ήταν πάντοτε αυτή που δείχνει. Αν τον γύριζες με το χέρι έκανε μισή περιστροφή και φρέναρε. Αυτό είναι άλλο θέμα ή έχει να κάνει με τα ρουλεμάν;

  5. #5

    Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Εγγραφή
    Oct 2011
    Περιοχή
    Έβρος
    Μηνύματα
    5.684

    Προεπιλογή

    Όσα πλυντήρια δεν έχουν εξωτερική φωλιά για την τοποθέτηση των ρουλεμάν , χρειάζεται λύσιμο . Και επειδή στα βασικά ανταλλακτικά περιλαμβάνει την τσιμούχα , τότε λογικά ο κάδος ανοίγει για να επισκευαστεί , αλλιώς δεν θα παρουσίαζαν την τσιμούχα στα βασικά ανταλλακτικά .

    Για το βίντεο στο #4 , ο δημιουργός ήθελε να δείξει ότι το πρόβλημα ήταν στο μοτέρ , και όντως ήταν στο μοτέρ (επειδή είναι ινβερτερ και στον ρότορα συνήθως έχουν μαγνήτες , σε περίπτωση που τα πηνία έχουν πρόβλημα , φρενάρει κατά την περιστροφή ).

    Για το δικό σου βίντεο , με τόσα πολλά νερά να διαφεύγουν , το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δεν βλέπουμε ως συνήθως σκουριασμένα νερά , και το βίντεο το έκανες βιαστικά . Υποθέτω μπορεί να ξεκόλλησε η φωλιά περιμετρικά στην επαφή της φωλιάς με τον πλαστικό κάδο .

    Κάνε αυτό που είπες στο #3 και μέχρι τότε μην κάνεις τίποτα άλλο , αποσύνδεσε το μόνιμα από το ρεύμα .
    Αποφάσισα να στείλω στην Hisense Hellas να δω πως θα με αντιμετωπίσουν.

Παρόμοια Θέματα

  1. [Indesit] Πλυντήριο στεγνωτήριο πρόβλημα με πλακετα
    από giagiwtis στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-12-18, 13:35
  2. [AEG] Απορία για πλυντήριο-στεγνωτήριο
    από lefteris251 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-02-18, 23:17
  3. [Άλλη] Σφάλμα σε πλυντήριο στεγνωτήριο Ariston
    από lefteris251 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-01-17, 21:48
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-09-16, 23:09
  5. [Άλλη] πλυντήριο-στεγνωτήριο HOOVER VHD sensor dry VH W 964D (error E09)
    από axel στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-11-15, 01:16

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας