Για βάλε καμιά φωτο από την πλακέτα.
Για βάλε καμιά φωτο από την πλακέτα.
Μπας και κανένα ελαττωματικό μπλόκο πόρτας που δικαιολογεί το να δουλεύει ορισμένες φορές .Στο βιβλίο του το μόνο που αναφέρει για αυτά τα λαμπάκια όταν ανάβουν είναι ότι ανάβουν όταν κάποιος σταματάει το πλυντήριο για προσθέσει ρούχα ή να αφαιρέσει.
Δεν το έχω ανοίξει ακόμα για να έχω φωτογραφία της πλακέτας αλλά θα το ανοίξω... Όσο για το μπλόκο της πόρτας το σκέφτηκα και εγώ αλλά επειδή όταν παρουσιάζει το πρόβλημα το κάνει πάντα στο ίδιο σημείο... δηλαδή ενώ γυρνάει κανονικά ο κάδος την ώρα που πλένει την ώρα που πάει να τον γυρίσει πιο γρήγορα κάτι του φταίει και σταματάει... και επιπλέον την ώρα που σταματάει από το πρόβλημα το πλυντήριο είναι κανονικά κλειδωμένο και ξεκλειδώνει μετά από λίγο (ακούω το τακ) αλλά δεν ανοίγω την πόρτα και ξανασυνεχίζει το πρόγραμμα...
Να και η πλακέτα...Εκεί που πεφτει το φως απο το flash ακριβώς δίπλα έχει ενα μπλε (c2p) και διπλα (r2p) που έχει αρκετή μαυρίλα και που ακουμπώντας το μου βγήκε στο χερι
Νικο δοκιμασε να καθαρισεις το καντραν απο μεσα και εξω, αφου πρωτα βγαλεις απο πανω την πλακετα,με οινοπνευμα.Η βλαβη αυτη και αλλες παρομοιες συναντωνται σε συσκευες που εχουν χειριστηριο αφης και οφειλεται σε τυχον βρωμια και υγρασια που μαζευεται πανω στα πλαστικα.Το εχω συναντησει πολλες φορες σε siemens bosch αλλα οχι σε brand,δεν χανεις τιποτα να το δοκιμασεις.
Φίλε Σάκη ευχαριστώ για τη συμβουλή σου, θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω με τα αποτελέσματα.
Αν και το Σάκη τον έχει τρομάξει το μάτι μου με τις γνώσεις και την εμπειρία που έχει, εγώ θα έλεγα να ελεγχθούν και οι ηλεκτρολυτικοί του τροφοδοτικού στην πλακέτα.
tipos (02-02-17)