Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sofosal Εμφάνιση μηνυμάτων
.....εκει πίσω που είδες τον υαλοβάμβακα, εκεί που πάνε τα καλώδια για την κάτω αντίσταση , έχει μια λαμαρίνα που πάει συρταρωτή...
....λύνεις τα καλώδια, βλέπεις με ποιο τρόπο ασφαλίζει, την απασφαλίζεις και την τραβάς έξω...θα δεις εκεί την αντίσταση...
Απο πίσω οπως κι απο πουθενά γύρω γύρω, κι ενώ έβγαλα όλες τις λαμαρίνες δεν βλέπω το χώρο της κάτω αντίστασης. Τον υαλοβάμβακα τον βλέπω απο το κάτω μέρος, απο τον πάτο της κουζίνας.
Γι αυτό και ρωτάω αν τελικά μόνο απο κάτω θα δω την αντίσταση. Δηλαδή μιλάμε για την κουζίνα εντελώς ανάσκελα, για να μην πω ανάποδα(...!) για να δουλέψω στο σημείο.
Οπως είπα επειδή είναι λίγο μανούρα να τη ρίξω ανάσκελα, γιατι πρέπει να τη βγάλω εντελώς στη μέση του δωματίου για να χωρέσει αλλά και να αποσυνδέσω τα καλώδια για να την τραβήξω εκεί, για αυτό θέλω να είμαι σίγουρος.
Επίσης, σε τι τιμή μπορώ να βρώ αντίσταση?

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από diony Εμφάνιση μηνυμάτων
έχεις μετρήσει την αντίσταση και τη βρήκες καμένη ?

μήπως έχει χαλάσει ο επιλογέας φούρνου , δες μήπως άλλαξε χρώμα , επί τόπου χωρίς να τον αποσυνδέσεις

κάποιες φωτογραφίες ίσως βοηθούσαν
όργανο δεν έχω για μέτρηση. Ούτως ή άλλως όμως για να φτάσω εκεί πρέπει να βεβαιωθω πως φτάνω στο χώρο της αντίστασης. Εκτός κι αν εννοείς μέτρηση απ τους ακροδέκτες του επιλογέα.
Χρώμα δεν φαινεται να άλλαξε. Ωστόσο η βλάβη συνοδεύτηκε απο "μπάμ" και πέσιμο του διακόπτη της ασφάλειας της κουζίνας. Στη συνέχεια με ανέβασμα του διακόπτη, όλα φυσιολογικά εκτός φυσικά απο την κάτω αντίσταση που δεν ανάβει.