Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 29

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νικος
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

Δεδομένου οτι το thread είναι inactive εδώ και έναν χρόνο, να υποθέσω πως η απάντησή σου απευθύνεται στην απάντησή μου; Δεν κατηγόρησε κανείς τον Αντώνη - το πρώτο που έκανα ήταν να πατήσω το thanks γιατί σπάνια βρίσκεις τόσο επεξηγηματικό ποστ. Το διάγραμμα της πλακέτας το κατέβασα από άλλο γνωστό φόρουμ και ακολούθησα τα βήματα του Αντώνη και απλά διαπίστωσα πως στην περίπτωσή μου δεν φταίει η εν λόγω αντίσταση. Ξέρω πως τα ίδια συμπτώματα μπορεί να οφείλονται σε ένα σωρό διαφορετικούς παράγοντες, και φυσικά δεν είναι δυνατό ενα ποστ να λύσει τα προβλήματα όλων. Παρόλα αυτά, και επειδή φαίνεται πως φταίχτης ειναι το κύκλωμα τροφοδοσίας, αναρωτιέμαι αν υπάρχουν και άλλοι χρήστες που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα (εξετάζω και τα άλλα ποστ για το σχετικό μοντέλο).

Το avatar του χρήστη manolo
    Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Φυσικά Νίκο δεν είπα ότι κατηγόρησε κάποιος (ή εσύ) τον Αντώνη απλά ήθελα να πω κι εγώ ότι ήταν πλήρως επεξηγηματικός. Το πρόβλημά το δικό σου φαίνεται να είναι, όπως λες κι εσύ, κατά 99% κύκλωμα τροφοδοσίας γι' αυτό και έγραψα να τσεκάρεις το PQ11 και το ίδιο το ISL6251.

Παρόμοια Θέματα

1. [Φορητός Η/Υ] HELP HP PAVILION DV5-1105ev
    από fm355 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-12-13, 14:03

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία