UPDATE: Έγραψα ότι αυτό γίνεται είτε το laptop είναι ανοιχτό είτε σβηστό. Λάθος μου, τελικά το κάνει μόνο όταν είναι σβηστό.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από agis68 Εμφάνιση μηνυμάτων
Φαντάζομαι απο τα λεγόμενα σου πως αν βγάλεις τη μπαταρία και χρησιμοποιείς την τροφοδοσία ΔΕΝ θα ακούγεται ο θόρυβος
Ναι, όπως επίσης ΔΕΝ ακούγεται αν τα έχω και τα 2 μαζί.
Αν ισχύει αυτό δεν μας είπες ποσο παλιο είναι το λάπτοπ αλλά πιστεύω πως η μπαταρία σου ξεπέρασε το προσδόκημο ζωής της. Απο ψάξιμο στο ιντερνετ (εμενα 28 χρόνια τεχνικός δεν μου εχει τυχει ποτε να το συναντησω ως πρόβλημα) είδα οτι οταν το κανεθ αυτό μια μπαταρρία απλά έχει τελειώσει.
Το laptop δεν είναι πολύ παλιό, ούτε έχει κάνει πολλή χρήση. Το θέμα είναι ότι δοκιμάζω 2 μπαταρίες και κάνει το ίδιο. Σίγουρα καμία από τις 2 μπαταρίες δεν είναι καινούργια αλλά... τι σύμπτωση είναι αυτή;
Ξεκαθαρίζω πάντως ότι ο ήχος ακούγεται από την μητρική και όχι από την μπαταρία.

Βγάλε τη μπαταρία και καθάρισε τους ακροδέκτες με ισοπροπυλική αλκοόλη ή με καθαρή βενζίνη σε μπατονετα. Επίσης φύσηξε το σλοτ που μπαινει η μπαταρία. Ασε να εξατμιστει καλά η βενζινη ή σκουπισε τη και δοκίμασε να δεις χωρίς φορτιστή.
Το δοκίμασα αλλά χωρίς επιτυχία.

¶γη σε ευχαριστώ και για τις υπόλοιπες συμβουλές σου!
Δυστυχώς δεν έχω έγκριση για να πειράξω την μπαταρία. Ωστόσο, όπως είπα και πιο πάνω, μου φαίνεται περίεργο ένα τόσο σπάνιο φαινόμενο να συμβεί και με τις 2 μπαταρίες. Είναι ο λόγος που με κάνει να πιστεύω ότι φταίει κάτι στο MB και όχι στην μπαταρία.