Tελικά τηλεφώνησα και ήρθε τεχνίτης, αφού προηγουμένως είχα άδειάσει το ψυγείο και είχαν λιώσει οι πάγοι (2 ημέρες). Πράγματι είχε βουλώσει το σωληνάκι εκροής και το ξεβούλωσε, ρίχνοντας και άφθονο βραστό νερό. Έβγαλε από το σωληνάκι ένα λεπτό κομμάτι σελλοφάν (από περιτύλιγμα τροφίμων). Επίσης άδειασε τη λεκάνη συλλογής και εξάτμισης νερού κάτω από το ψυγείο, που ήταν γεμάτη νερά. Η επισκευή στοίχισε 35 ευρώ και μου έδωσε εγγύηση 6 μήνες. Αν χρησιμοποιούσε ανταλλακτικά, θα ήταν 12 μήνες. Μου είπε να μη βάλω τα τρόφιμα πριν περάσουν 6 ώρες. Επίσης ότι στα ψυγεία, παρά το ότι ξεπαγώνουν αυτόματα (no frost), πρέπει να κάνουμε απόψυξη 1 φορά το χρόνο. Επίσης να πάρω ένα φτηνό ηλεκτρονικό θερμομετράκι και να το βάλω μόνιμα για να παρακολουθώ τη θερμοκρασία του καταψύκτη, να είναι -18ο C